Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gabriela Cristea a intrat la dietă. Cum vrea să slăbească și ce își face la față

Gabriela Cristea a intrat la dietă. Cum vrea să slăbească și ce își face la față

10 iun. 2021, 08:33,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Gabriela Cristea și-a propus o transformare totală a corpului, și a ieșit la atac pe toate direcțiile. Vedeta de televiziune și-a schimbat alimentația, programul de somn, iar peste astea a început proceduri de remodelare corporală. Prezentatoarea de la Antena Stars spune că după două sarcini și multe excese, a venit momentul să dea un restart corpului ei.

Gabriela Cristea a intrat la dietă
Vedeta și-a anunțat fanii că este la dietă de o săptămână, este asistată de un nutriționist, iar în paralel a început procedurile de remodelare corporală.

Gabriela Cristea spune că și-a schimbat programul de somn, bea multă apă și vrea să-și facă și o ajustare la geometria facială.

După două sarcini și muuuulte excese a venit momentul să dau un restart corpului meu; de o săptămână sunt la dietă asistată de nutriționist, dorm regulamentar, beau cât de multă apă pot, iar de azi am dat startul la procedurile de remodelare corporală, a anunțat Gabriela Cristea pe Instagram.

Comentariile fanilor nu au întârziat să apară la postarea Gabrielei Cristea. Mulți i-au spus că este foarte frumoasă și că nu are nevoie de nicio schimbare, mai ales la nivelul feței, unde vedeta a spus că vrea să-și facă o ajustare.

Nuuuu….lasă fața așa..nu îi trebuie nimic…corporal ok….dar nu la față…fața ta e plină de bucurie…Las-o așa

Felicitări! Era timpul să faci ceva pentru tine

Gabriela, tu ești frumoasă și așa!

Nu-ți face nimic la față, ești superbă

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv. După ce a fost protagonista reality show-ului Fetele lui Tavi, by Gabriela Cristea, vedeta a rămas la Antena Stars la cârma emisiunii Mireasa – Urzeala Soacrelor, o extensie a show-ului matrimonial Mireasa de la Antena 1, prezentat de către Simona Gherghe.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda – o familie completă
Gabriela Cristea este căsătorită cu Tavi Clonda, cu care are două fetițe superbe, pe nume Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena.

Dacă Victoria este o prinţesă, Iris este o zeiţă. Pur şi simplu ne-a plăcut şi l-am ales. Ştiam de mult timp, a spus Tavi la Antena Stars.

Anterior, vedeta de televiziune a mai fost căsătorită, însă a fost un mariaj din care nu au rezultat copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *