Prima pagină » Cancan » Gabriela Cristea a făcut curățenie în congelator. Ce mâncare a fost nevoită să arunce

Gabriela Cristea a făcut curățenie în congelator. Ce mâncare a fost nevoită să arunce

21 iun. 2024, 12:49,
BZI.ro, în Cancan

Gabriela Cristea s-a filmat în timp ce făcea curățenie în congelator, iar imaginile au creat numeroase controverse în mediul  online. Vedeta a fost nevoită astfel să arunce aproape trei sferturi din conținut deoarece produsele s-ar fi depreciat. Și totuși, Gabriela Cristea a precizat în repetate rânduri că nu este de acord cu risipa alimentară.

Gabriela Cristea este soție și mamă pentru două fete de vârste apropiate, dar și una dintre cele mai vechi prezentatoare de la noi. Are o carieră strălucitoare pe micul ecran și situația este la fel de bună și în familie. Nu în ultimul rând, Gabriela Cristea este lăudată cum nu se poate mai bine pentru ceea ce face ca femeie în casă.

Gabriela Cristea a făcut curățenie în congelator

Prezentatoarea TV le-a arătat urmăritorilor săi din mediul online care sunt alimentele de care a fost nevoită să se descotorosească. Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online imagini și filmulețe cu activitățile sale zilnice.

Recent, însă, vedeta a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleț care a creat numeroase controverse în mediul online. Mai exact, Gabriela Cristea s-a filmat în timp ce arunca mâncare din congelator.

Prezentatoarea TV s-a hotărât să facă o curățenie generală în congelator, iar cu ocazia acestui lucru a fost nevoită să arunce o mare parte din alimentele care se aflau acolo. Mai exact, Gabriela Cristea a aruncat numeroase pungi de carne, pește, caserole cu sarmale, brânză, foi de plăcintă, vișine și alte lucruri. Deși a declarat în repetate rânduri că nu îi place risipa alimentară, vedeta a fost nevoită să scape de produsele care, spune ea, nu mai erau bune.

„Congelatorul este atât de important, mai ales în perioada asta în care este atât de cald. Hai să vedem ce avem în congelator, că dă pe dinafară. Grăsime de rață, înghețată. Sarmale de la Crăciun. Nu mai sunt bune. Asta este. Să vedeți acum câte aruncăm. Sarmale tot de atunci. Untură de porc de mangaliță, un pui, foi de plăcintă. Peștele nu mai e bun.

Mozzarella e bună. Puiul este bun, vodka e pentru gătit. Aia se aruncă, brânză veche de foarte mult timp. Ăla este bun, cașcaval adus din Italia. Peștele se aruncă, micii îi aruncăm. Carne, la revedere! Și brânza aia se aruncă, pentru că e de multă vreme. Vișinele din vișinată nu le mai mâncăm. Uitați-vă cât am aruncat din congelator! Și mai avem. Trei sferturi din congelator la gunoi și restul a rămas peste vară”, a povestit Gabriela Cristea pe pagina sa de Facebook.

Gabriela Cristea, criticată de internauți

Gabriela Cristea a fost luată la rost de fani pentru felul în care a apărut pe internet. Vedeta e criticată de ceva vreme pentru orice postează pe rețelele sociale. Chiar dacă se confruntă cu acest val de păreri tăioase și critici de multă vreme, Gabriela Cristea pare că încă este afectată de ce spun internauții rău despre ea. Totuși, vedeta a luat atitudine și i-a pus imediat la punct.

„Suntem obișnuiți de atât timp (n.r. – cu criticile). Ea este și mai de mult decât mine în showbiz, fiind și mai mare. Comentariile pozitive sunt mai multe și mai ok. Cel mai mult a deranjat-o faza în care s-a scris că a băut la emisiune. Eu m-am supărat pe ea că a deranjat-o. Am vorbit despre ea, a deranjat-o cel mai tare.

În rest, nu a fost. Nu a fost mare lucru. O deranjează știrea asta cu cozonacii ei, a făcut și acte, îi lasă 5-10-100 de zile să vadă cum sunt și are notat totul. Nu am făcut asta pentru bani, am făcut-o de plăcere. Au zis oamenii că vor și ei. Găsește locuri de muncă pentru comunitatea ei”, a spus recent Tavi Clonda.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *