Prima pagină » National » Gabriela Cristea a ajuns pe mâna medicilor. Anunțul trist a fost făcut chiar de către soțul ei

Gabriela Cristea a ajuns pe mâna medicilor. Anunțul trist a fost făcut chiar de către soțul ei

09 feb. 2022, 14:31,
în National

În cel mai recent vlog postat de Tavi Clonda pe Youtube, cântărețul a spus că Gabriela Cristea a ajuns pe mâna medicilor. Se pare că îndrăgita prezentatoare are nevoie de un RMN, pentru că problemele cu sciatica ce o chinuie de ceva vreme s-ar fi agravat.

În timp ce ea a mers la control, la Sanador, Tavi și cele două fetițe s-au jucat în parc, la Piața Victoriei.

Gabriela Cristea a ajuns pe mâna medicilor

Pentru ca Iris și Victoria să nu se sperie pentru că mama lor are probleme, Tavi le-a ținut ocupate cât timp soția lui a fost pe mâna medicilor specialiști.

“Sunt… Trebuie să fac RMN, m-am programat deja. A zis că în funcție de ce am, îmi spune ce trebuie să fac. CT-ul nu vede toate astea. Nu mai mergem la ortoped. Așa mă așez și la serviciu pe scaun, dar par această perfectă”, a dezvăluit Gabriela Cristea, în timp ce se lupta vizibil cu durerile de spate, potrivit eNews24.ro.

Nu este pentru prima oară când îndrăgita prezentatoare TV este chinuită de o criză de sciatică. Ea povestea la un moment dat că a fost chinuită de durerile cumplite chiar și într-o vacanță pe care Tavi i-o oferise ca surpriză.

”Mi-a plăcut că e un om care nu spunea ”NU”. Nu mi-a plăcut că a venit în pantaloni scurţi şi era la un fel de interviu. Nu mi-aş fi imaginat că avea să devină soţul meu. Nu petrecem foarte mult timp împreună.

Atunci când suntem la Kanal suntem Gabriela şi Tavi, dar nu prea comunicăm, nu avem gesturi de tandreţe. El are treaba lui, eu treaba mea. Mi-a plăcut faptul că la un moment dat m-a dus la Roma.

Am zăcut cu o criză de sciatică vreo săptămână, dar a meritat. Eu fac micul-dejun pentru că doar eu gătesc. Nu se atinge nimeni de teritoriul meu”, a povestit Gabriela Cristea, într-un LIVE de pe Facebook.

Ce obiect a păstrat Marcel Toader după divorțul de Gabriela Cristea

Maria Constantin a făcut acum o dezvăluire șocantă despre fostul ei soț. S-a aflat ce obiect a păstrat Marcel Toader după divorțul de Gabriela Cristea, deși se recăsătorise și locuia deja cu artista.

„Am fost chemată la emisiune și scria pe foaie să spun trei lucruri negative despre Gabriela Cristea. Eu nici nu o cunosc pe femeie și am zis și eu ce am mai văzut pe la televizor. (…) Mai erau câteva lucruri. (n.r. lucrurile Gabrielei Cristea în casa lui Marcel Toader) Era o casetă ca de make up, erau câteva creme”, a dezvăluit Maria Constantin, despre Gabriela Cristea și Marcel Toader.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`