Prima pagină » Cancan » Gabriela Condurățeanu, despre decesul lui Florin Condurățeanu. „Cu o oră înainte să moară…”

Gabriela Condurățeanu, despre decesul lui Florin Condurățeanu. „Cu o oră înainte să moară…”

30 iun. 2021, 13:19,
în Cancan

Gabriela Condurățeanu a vorbit despre decesul lui Florin Condurățeanu, celebrul jurnalist român. Soția acestuia a ales să vorbească în presă pentru prima data după tragicul eveniment. Marele jurnalist s-a stins din viață luni seara, 28 iunie, în urma unui stop cardio-respirator.

Potrivit Gabrielei, cei doi au avut o discuție cu doar o oră înainte ca acesta să își piardă viața.

Gabriela Condurățeanu, despre decesul lui Florin Condurățeanu

Femeia a povestit că înainte cu o ora ca Florin Condurățeanu să moară cei doi au purtat o lungă discuție. Potrivit acesteia, jurnalistul ar fi trebuit să meargă de mult la analize, însă a tot amânat vizita la medic.

„Am vorbit cu el cu o oră înainte să moară. Nu se simțea bine de vreo două luni, dar nu s-a dus la medic. Avea o tensiune oscilantă, ca noi toți la vârsta asta, sau ca majoritatea, că fiecare dintre cei de peste 70 de ani au câte ceva. Am dat puțin vina pe condițiile meteo, când e frig, când e cald. Și i-am spus totuși să-și facă niște analize, poate schimbă ceva.

Și mi-a spus: Nu, nu, sunt foarte bine! Tu stai liniștită! Eu eram plecată la nepoțica noastră, ca de obicei și peste aproximativ o oră m-a sunat fiul meu și mi-a spus: „Sunt disperat, l-am adus pe Țuțu acasă și în ușă, pur și simplu mi-a picat. Și dacă aștept salvarea îl pierd!” Medicii nu l-au mai găsit conștient și foarte repede a murit”, a declarat Gabriela Condurăţeanu, pentru un post de televiziune.

Ultimele cuvinte ale lui Florin Condurățeanu

Ultimele cuvinte pe care i le-a spus soției lui au fost unele de încurajare, în care i-a transmis că nu are de ce să își facă griji.

„Nu i le-am prins. Ultimele cuvinte la telefon astea au fost: „Te rog, du-te și fă-ți niște analize”. Mi-a spus: „Nu, nu, nu, nu-ți face griji! L-am chemat pe Răzvan, plec acasă și totul este în regulă”, a adăugat soția lui Florin Condurățeanu.

Mesaj emoționant transmis de Simona Gherghe după ce a aflat că Florin Condurățeanu a decedat

Florin Condurăţeanu a lucrat atât în presa scrisă, cât şi în televiziune, având peste 40 de ani de carieră jurnalistică. Mulți jurnaliști, dar și vedete din showbiz-ul românesc și-au exprimat regretul la aflarea veștii și au transmis mesaje emoționante. Printre ei se numără și Simona Gherghe.

”Ați mai pomenit, vreodată, ca toată lumea să spună despre un om că a fost atât de bun? Cel mai bun? De aici, de pe facebook, unde se răspândesc și cele bune, și cele rele, am aflat aseară că s-a stins Florin Condurățeanu. Și vestea asta m-a întristat teribil.

Căci da, omul asta a ajutat necondiționat. Pe oricine. Pe toți. Cine mai face așa ceva? Ați mai pomenit voi un om care fie mereu dispus să întindă o mână?… A fost tot numai un suflet. Dumnezeu să-i dea tihnă, pe măsura inimii sale…”, a scris Simona Gherghe pe Facebook.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024