Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gabriel Coveșeanu, depistat cu coronavirus! Ce simptome are prezentatorul

Gabriel Coveșeanu, depistat cu coronavirus! Ce simptome are prezentatorul

04 ian. 2021, 11:39,
în Cancan ultimă oră

Gabriel Coveșeanu a anunțat că s-a infectat cu noul corovirus. Testul a ieşit pozitiv înainte de Crăciun, iar acum Cove a mărturisit ce simptome a avut şi cum se luptă cu virusul care face atâtea victime peste tot în lume.
Îndrăgitul prezentator a intrat în direct în emisiunea “Vorbește Lumea” și i-a povestit Adelei cum se simte și cum își petrece timpul în izolare. Cove a dezvăluit că s-a izolat de familie încă de la primele semne.

“Pe scurt, povestea e următoarea. Înainte de Crăciun, pentru că o bună prietenă a simțit că aveam nasul ușor înfundat a zis nu ar fi bine să îți faci tu un test să vezi cum stai pentru că poate ai de gând de Crăciun să-ți vizitezi părinții, familia și așa mai departe. Am făcut un test în urma căruia am ieșit pozitiv. Fix din momentul ăla m-am izolat de toată lumea. De mai bine de zece zile sunt în izolare. Partea bună în toată povestea asta este că din fericire nu am avut niciun simptom grav, exceptând acel nas înfundat care a ținut vreo două trei zile și o ușoară tuse seacă. În rest nu am avut nicio altă problemă, nu m-a durt nimic”, a povestit Cove.

Gabriel Coveşeanu prezintă show-ul „Vorbește lumea” de la PRO TV. Cunoscut mai degrabă după numele său de scenă: Cove, are o familie frumoasă și 2 băieței.

Prezentatorul emisiunii “Vorbește lumea” este căsătorit cu Florentina de patru ani, iar în urmă cu doi ani soția i-a dăruit o minune de băiețel. Vedetă tv mai are un copil dintr-o relație anterioară. Când s-a cunoscut cu actuala soție, fiecare era într-o altă relaţie, la momentul respectiv. Abia după ce a divorţat s-a reîntânit cu cea care i-a devenit soţie în urmă cu aproape patru ani.

Ce salariu are Gabriel Coveșeanu la PRO TV

Cove a devenit cunoscut încă de pe vremea când era asistentul Andreei Marin, la emisiunea ‘Surprize, Surprize’. În prezent, pe lângă jobul de prezentator la PRO TV, el este și manager al Teatrului ‘Ion Creangă’. Pe lângă acestea, se mai adaugă și diverse colaborări care îi rotunjesc conturile. Cei mai mulți bani îi încasează, însă, din televiziune.

Gabriel Coveșeanu are noroc de bani
Potrivit declarației sale de avere, colegul Adelei Popescu este proprietarul a trei terenuri intravilane și două apartamente în Capitală. Pentru că este manager la teatru încasează un salariu anual de 106269 lei, iar din televiziune, aproximativ 182014 lei.

‘Am două joburi. Cum se termină emisiunea „Vorbește lumea”, merg în altă parte și o iau de la capăt. Mă ocup în prezent de Teatrul „Ion Creangă”. Majoritatea teatrelor, inclusiv noi, ne-am adaptat. O să avem o stagiune estivală, niște spectacole în grădinile Eliad, e un amfiteatru unde pot intra în jur de 30-35 de spectatori. Se păstrează distanțarea, este în aer liber’, povestea prezentatorul tv pentru Libertatea.

În plus, Cove a raportat și alte venituri suplimentare, obținute din colaborări: 31000 lei, 14500 lei, 11400 lei, 5000 lei și 1750 lei. Per total, Gabriel Coveșeanu încasează în jur de 351933 lei pe an, scrie stirilekanald.ro.

În schimb, soția lui Cove câștigă mult mai puțin decât el. Florentina este cadru medical și este angajată la un spital de urgență din Capitală. Pe lună, ea încasează 3500 lei pe lună, iar venitul anual este de 42050 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *