Prima pagină » Cultural » Gabriel Coveșeanu a avut probleme în căsnicie din cauza geloziei. ,,N-am fi putut să conviețuim împreună…”

Gabriel Coveșeanu a avut probleme în căsnicie din cauza geloziei. ,,N-am fi putut să conviețuim împreună…”

23 iun. 2023, 10:18,
în Cultural

Gabriel Coveșeanu a avut probleme în căsnicie din cauza geloziei. Îndrăgitul actor și prezentator tv a dezvăluit recent care au fost cele mai grele momente din viața privată și a mărturisit cum a reușit să mențină armonia în cuplu. Celebrul om de televiziune și soția sa, Florentina, formează de mai bine de 10 ani o familie și au împreună un băiețel. Iată ce spune Gabriel Coveșeanu despre partenera sa de viață.

Gabriel Coveșeanu a avut probleme în căsnicie din cauza geloziei

Gabriel Coveșeanu este unul dintre cei mai apreciați artiști și oameni de televiziune din România. Acesta cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și se bucură din plin de succes. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Cove a avut parte de multe provocări și momente grele în viața amoroasă.

Acesta a trecut printr-un mariaj eșuat și are un copil din prima căsncie. Cu a doua soție, Florentina, are un băiețel. Cove și actuala parteneră de viață formează un cuplu de mai bine de 10 ani și radiază de fericire împreună. Cei doi au avut parte de momente tensionate în mariaj din cauza geloziei Florentinei. Femeia este de profesie medic și o perioadă nu a înțeles faptul că soțul ei era nevoit să lipsească de acasă din cauza proiectelor sale.

„Am avut (n.r. – discuții pe tema geloziei), la început, atunci când noi ne-am cunoscut, soția mea nefiind dintr-o zonă artistică. Și nu înțelegea anumite lucruri, anumite aspecte, după care ușor, ușor s-a autoeducat. A făcut lucrul ăsta pentru că altfel nu, n-am fi putut să conviețuim împreună. (…)

În familie este important să ai o atmosferă plăcută! Nu sunt adeptul certurilor, tensiunilor. Copiii mei nu m-am văzut niciodată certându-mă cu Flori, chiar dacă am avut disensiuni sau poate am avut și noi niște discuții ale noastre, le-am făcut separat.”, a precizat Gabriel Coveșeanu.

Și celebrul artist Călin Goia se mândrește cu soția sa și se declară un familist convins. Cântărețul are o carieră de succes, iar pe plan personal se declară un bărbat împlinit.

Ce spune Cove despre mariajul său

Gabriel Coveșeanu și soția sa, Florentina, sunt împreună de mai bine de 10 ani și radiază de fericire împreună. Cei doi au trecut prin multe momente grele, dar nu s-au gândit niciodată la divorț. Celebrul artist și prezentator a dezvăluit care este secretul mariajului său longeviv.

,,Am mai învățat un lucru. Atunci când ai ceva de spus sau când consideri tu că ți s-a întâmplat ceva, o nedreptate, stai un pic și gândește-te, nu o zice din prima! Mai lasă un pic, un timp, și spune-o după aia. Și vezi că după aia s-ar putea să ți se pară că nu mai e chiar așa de negru cum părea la început. Îți trebuie un pic de răbdare și, slavă Domnului, noi reușim asta de câțiva ani buni.”, a spus Cove.

În prezent, artistul se bucură din plin de viața de familie și de rolul de tătic. Acesta reușește de minune să îmbine profesia cu planul personal și radiază de fericire alături de soția sa, Florentina. Gabriel Coveșeanu are doar cuvinte de laudă pentru partenera sa de viață, care îi este alături mereu. Deși a trecut prin multe momente grele în mariaj, Cove nu s-a gândit niciodată la divorț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *