Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gabriel Cotabiță revine pe scenă, dar e supărat că românii nu mai cumpără bilete la spectacole

Gabriel Cotabiță revine pe scenă, dar e supărat că românii nu mai cumpără bilete la spectacole

24 mai 2022, 23:00,
în Cancan ultimă oră

Gabriel Cotabiță le pregătește multe alte surprize muzicale fanilor săi, după lansarea videoclipului de succes „Privirile trecute” și speră că aceștia vor cumpăra și bilete la spectacolele sale.

Solistul Gabriel Cotabiță revine cu forțe noi pe scenă, fiind refăcut din punct de vedere medical, după atacul cerebral tranzitoriu suferit anul trecut. Este pregătit pentru reîntâlnirea cu publicul drag, căruia i-a dus dorul.

Gabriel Cotabiță revine pe scenă, dar e supărat că românii nu mai cumpără bilete la spectacole

Artistul revine pe scenă, însă este supărat pe români, deoarece acesta susține că oamenii nu mai dau banii pe biletele de la spectacole.

„Sunt în pregătiri, cu niște surprize muzicale, dar încă nu pot dezvălui nimic. Îmi pare însă rău că oamenii nu mai dau bani pe bilete la spectacole. Unde este moca este perfect, unde este gratis este toată lumea, afară, în aer liber, nu ați văzut? Într-adevăr, nu-s bani, este și război la graniță, dar e la fel de greu pentru toți, și pentru noi, artiștii”, a declarat Gabriel Cotabiță pentru ego.ro.

Cum se simte Gabriel Cotabiță acum, după ce a fost la un pas de moarte

Acum șapte ani, Gabriel Cotabiță a fost la un pas de moarte. Cântărețul și-a revenit miraculos, s-a recuperat total, nu a rămas cu sechele și este fericit că se poate ocupa de muzică, marea lui dragoste.

„Gabriel Cotabiță a ajuns la spital cu simptome de AVC, accident vascular cerebral tranzitoriu, cu recuperare totală. Se simte bine, soția și fetele lui s-au speriat foarte tare”, spuneau atunci medicii care îl tratau.

Gabriel Cotabiță este mult mai bine acum. Acesta are grijă de el, se odihnește, iar pe plan muzical, apropiații susțin că pregătește și câteva surprize.

„Gabriel nu face excese, are grijă de sănătate, se odihnește mai mult. Pregătește și câteva surprize muzicale pentru admiratorii săi. Vara trecută nu a dorit să cânte pe Litoral, pentru a evita căldura. Anul acesta îl veți vedea în mai multe spectacole, cu recitaluri. Lucrează și la un album nou”, sus’in apropiații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 august 2024
13 august 2024