Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gabriel Cotabiță, noi dezvăluiri despre relația sa: „Eu şi ea suntem camarazi”. Partenera lui este cu 27 de ani mai tânără

Gabriel Cotabiță, noi dezvăluiri despre relația sa: „Eu şi ea suntem camarazi”. Partenera lui este cu 27 de ani mai tânără

23 oct. 2022, 09:40,
în Cancan ultimă oră

Gabriel Cotabiță, solistul trupei VH2 și fost membru al trupei holograf s-a căsătorit pentru prima dată în urmă cu 44 de ani, cu Ioana Nagy, la aproape 20 de ani după ce aceștia si-au unit destinele în fața lui Dumezeu au divorțat. Cei doi sunt părinții a trei fete, Aela Cotabiță, în vârstă de 28 de ani, Eliza Cotabiţă și Milena Cotabiţă, ultimele două fiind gemene și având vârsta de 32 de ani.

După încă 20 de ani în care Gabriel Cotabiță a fost singur, acesta s-a căsătorit cu Alina Gabriela Munteanu care este cu 27 de ani mai tânără decât acesta. Cei care au acceptat să le fie părinți spirituali cuplului sunt Delia Matache alături de fostul ei soț, Răzvan Munteanu.

Gabriel Cotabiță, noi dezvăluiri despre relația sa

Artistul susține că el împreună cu soția sa au o relație modernă deoarece în toți acești șase ani de când sunt soț și soție prima poziție pe care tânăra o ocupă în viața acestuia este cea de prietenă cea mai bună, iar mai apoi aceasta ocupă rolul de soție.

„Ea poate să facă ce vrea. E o femeie liberă din toate punctele de vedere. E important că a ajuns la concluzia că nu se poate face dragoste cu forţa. Într-o rela­ţie sunt importante respectul şi camaraderia. După dragoste. Iar eu şi ea suntem camarazi”, a declarat Cotabiță.

Clipe de coșmar pentru Gabriel Cotabiță

Cu doar șapte ani în urmă,  în anul 2015, Gabriel Cotabiță a trecut prin momente de coșmar. Viața acestuia a fost în pericol după ce a suferit un stop cardiorespirator. Artistul a stat pe patul de spital, în comă pentru câteva luni de zile.

Cu toate că medicii spuneau că activitatea cerebrală i-a fost grav afectată după ce timp de 10 minute inima acestuia nu a mai pompat sânge, singurele persoane care au avut speranță și care i-au fost alături de Cotabiță în acea perioadă dificilă din viața cântărețului au fost cele trei fiice ale acestuia și soția sa, Alina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *