Prima pagină » Cancan » Gabriel Cotabiță a divorțat de prima soție în urma unui scandal amoros. Ce s-a ales de femeia care i-a dăruit trei fiice

Gabriel Cotabiță a divorțat de prima soție în urma unui scandal amoros. Ce s-a ales de femeia care i-a dăruit trei fiice

07 oct. 2024, 11:00,
Radu Vasiluță în Cancan

Gabriel Cotabiță a divorțat de prima soție, în 1997, în urma unui scandal amoros, artistul având o relație cu altă femeie. Cu toate acestea, cantautorul susține că nu a păstrat legătura cu Simona, amanta de la acea vreme. Singurul ei merit, mai spune Gabriel Cotabiță, a fost că i-a dat curajul să divorțeze de mama fiicelor lui.

În urmă cu mai bine de 25 de ani, Gabriel Cotabiță a fost implicat într-un scandal amoros. Se aflase că a avut o amantă, pe nume Simona, femeia din cauza căreia a și divorțat de prima sa soție. Gabriel Cotabiță a fost căsătorit vreme de 19 ani cu Ioana Nagy și au divorțat în 1997.

Gabriel Cotabiță a divorțat de prima soție în urma unui scandal amoros

Gabriel Cotabiță a recunoscut acum adevărul despre fosta lui amantă, Simona, ea fiind cel care l-a făcut să divorțeze de prima soție. La acea vreme, cântărețul s-a mutat din București. Mai mult, artistul a povestit că nu mai știe nimic de fosta amantă și nici nu au mai ținut legătura. Cu toate acestea, Cotabiță spune că datorită ei a avut curajul să divorțeze de Ioana Nagy.

„Nu mai știu nimic de ea. Nici nu mă mai interesează. Am înțeles că era prin Italia. Îi mulțumesc doar dintr-un singur motiv, că datorită ei am avut puterea de a divorța”, a precizat Gabriel Cotabiță.

Cu fosta soție, Ioana Nagy, Gabriel Cotabiță a păstrat o relație de prietenie, mai ales că au împreună și copii.

„Avem o relație foarte civilizată. A vrut chiar să mă nășească, atunci când m-am căsătorit cu Alina”, a mai spus artistul.

De fapt, Gabriel Cotabiță a păstrat o relație frumoasă de prietenie cu toate femeile care au făcut parte din viața lui. De ceva timp, cântărețul s-a mutat în afara Bucureștiului, iar fetele sale nu au mai venit așa des să-l vadă. El spune că este foarte bine îngrijit de Alina, actuala lui soție.

Cine este Ioana Nagy, prima soție a artistului

Primă căsătorie a solistului a început în 1978 și a durat 19 ani. Ioana Nagy este prima soție a artistului, cunoscută acum ca artistul plastic Ioana Niţu. Puțină lume știe că fosta soție, Ioana Nagy, este profesoară de limba italiană la un liceu din Bucureşti.

Cei doi s-au cunoscut în Craiova și, după cum solistul povestește, a fost dragoste la prima vedere. Pasul către căsătorie a fost unul lung și cu multă muncă de convingere din partea solistului. Ioana i-a dăruit trei fete lui Cotabiţă, Aela şi gemenele Eliza şi Milena.

În prezent, Gabriel Cotabiță este căsătorit cu Alina Munteanu, cununia civilă având loc în anul 2016. Artistul a spus cum funcționează relația lor la aproape 8 ani de la nuntă. În vârstă de 67 de ani, Gabriel Cotabiță a făcut declarații neașteptate despre partenera lui. El spune că Alina Munteanu este o femeie liberă din toate punctele de vedere și că dragoste cu forța nu există.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`