Prima pagină » Cancan » Gabor Ramona își surprinde admiratorii pe Facebook. Cum se afișează sora Monicăi Columbeanu pe rețelele de socializare 

Gabor Ramona își surprinde admiratorii pe Facebook. Cum se afișează sora Monicăi Columbeanu pe rețelele de socializare 

01 dec. 2021, 14:22,
în Cancan

De când locuiește în Dubai, Gabor Ramona își surprinde admiratorii pe Facebook. Aceasta are o viață de lux în Emiratele Arabe Unite și se bucură de succes în afaceri. Mai mult, vedeta refuză să vorbească despre iubitul ei misterios, dar nu ezită să posteze în mediul online fotografii provocatoare. Iată cum se afișează sora Monicăi Columbeanu pe rețelele de socializare.

Gabor Ramona în ipostaze surprinzătoare pe Facebook

De câțiva ani Gabor Ramona trăiește o viață de vis în Dubai. După ce a plecat din țară, aceasta și-a încercat norocul în afaceri în lumea arabă și se pare că a avut succes. Sora Monicăi Columbeanu se mândrește cu realizările ei profesionale, iar pe Instagram își surprinde admiratorii cu fotografii din vacanțele exotice.

Mai mult, Ramona Gabor atrage privirile tuturor și pe Facebook, unde se afișează în ținute provocatoare și cu o atitudine relaxată. Se pare că șatena a descoperit cheia succesului și se bucură din plin de celebritate.

„Sunt foarte fericită aici. Sunt foarte focusată pe muncă. Liniștea mi-am găsit-o de foarte multă vreme pentru că liniștea, în primul rând se găsește în interiorul tău.

Nu trebuie să te uiți în jur că să îți găsești liniștea, trebuie să pornească de la tine. Lucrez foarte mult pe partea aceasta, făcând meditații, rugându-mă și apreciind mereu tot ceea ce este în jurul meu.

Nu am uitat de unde am plecat și unde se poate ajunge și atunci bineînțeles că ai acest segment de apreciere către absolut fiecare lucru din viața ta”, a declarat Ramona. 

Sora Monicăi Columbeanu are succes pe rețelele de socializare

Gabor Ramona s-a remarcat în lumea mondenă de la primele apariții, iar căsătoria Monicăi cu Irinel Columbeanu avea să o propulseze în atenția publicului. Surorile Gabor au provocat mereu controverse, iar în prezent acestea se bucură de succes și celebritate.

Ramona Gabor trăiește în Dubai și deține mai multe afaceri care îi aduc sume impresionante în conturi. Aceasta și-a cumpărat un apartament de lux și are mai multe proiecte în modelling. Mai mult, este o prezență activă pe rețelele de socializare, iar fotografiile din mediul online sunt extrem de apreciate.

Sora Monicăi Columbeanu se declară împlinită pe plan profesional, dar și pe plan personal. Cu toate acestea, Ramona nu a dorit să ofere detalii despre bărbatul misterios care i-a cucerit inima.

„O viață privată este o viață fericită. Am mai spus-o și o repet: Nu voi posta niciodată un bărbat până nu devine soțul meu sau poate nici atunci. Am învățat că este atât de frumos să fii iubit și să iubești fără că oamenii să îți judece relația. (…)

Am avut începuturi modeste, însă acum simt că da, am tot ceea ce îmi trebuie în Dubai. Mi-am cumpărat propriul apartament, am afacerea mea, am un nume aici, sunt conectată suficient de bine pentru a-mi dezvolta afacerea.”, a precizat aceasta.

Focoasa șatenă a recunoscut faptul că trăiește o frumoasă poveste de dragoste în Dubai, dar nu este pregătită să se căsătorească. 

„Are o relație de opt ani. Iubitul său locuiește în Dubai, dar nu este de aici. O sprijină în proiectele și afacerile sale, se consultă în orice și îi dă toată libertatea de care are nevoie. Este tânăr și bogat, dar important este că se înțeleg perfect. Ramona este foarte bine, are tot ceea ce-și dorește.”, a declarat una dintre prietenele Ramonei.

Gabor Ramona se bucură de succes în afaceri și are o viață de lux în Dubai. Aceasta este activă pe rețelele de socializare și își surprinde admiratorii cu fotografii provocatoare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`