Prima pagină » Cancan » Gabor Ramona are o relație cu un afacerist celebru. Cine este bărbatul misterios care i-a cucerit inima

Gabor Ramona are o relație cu un afacerist celebru. Cine este bărbatul misterios care i-a cucerit inima

23 nov. 2021, 10:01,
BZI.ro, în Cancan

Puțini sunt cei care știu că frumoasa Gabor Ramona are o relație cu un afacerist celebru. Vedeta are o viață de lux de când locuiește în Dubai și atrage privirile tuturor pe rețelele de socializare. Multă lume se întreabă cine este bărbatul misterios care i-a cucerit inima. 

Sora Monicăi Columbeanu este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și nu a dorit să vorbească despre bărbații din viața ei sau despre relațiile amoroase. Se pare că Ramona Gabor are un succes răsunător în afaceri și este o femeie împlinită alături de iubitul misterios pe care l-a ținut departe de ochii curioșilor.

Gabor Ramona, îndrăgostită de un celebru om de afaceri

Este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul românesc, iar de când a plecat în Dubai și-a schimbat complet viața. Ramona Gabor locuiește de mai mulți ani în Emiratele Arabe Unite și se bucură de un trai de vis. Aceasta și-a deschis propria afacere și a reușit într-un timp scurt să adune în conturi sume impresionante.

Vedeta a recunoscut că sursele de venit sunt diverse deoarece câștigă bani din mai multe domenii de activitate. Ramona Gabor a lansat propriul parfum, lucrează ca model pentru mai multe case de modă, dar are și afaceri în sfera imobiliară.

Mai mult decât atât, aceasta a recunoscut că viața ei s-a schimbat radical de când locuiește în Dubai, fiind extrem de mândră de realizările ei.

„Am avut începuturi modeste, însă acum simt că da, am tot ceea ce îmi trebuie în Dubai. Mi-am cumpărat propriul apartament, am afacerea mea, am un nume aici, sunt conectată suficient de bine pentru a îmi dezvolta afacerea. Nu cred că-mi mai trebuie nimic din punct de vedere financiar, însă din punct de vedere emoţional probabil singurul lucru care ar lipsi acum este un partener de viaţă şi o familie, dar nu cred că sunt pregătită momentan pentru acest pas în viaţa mea.”, a declarat sora Monicăi Columbeanu.

Ramona Gabor se declară o femeie împlinită nu doar pe plan profesional, ci și personal. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un afacerist celebru, dar nu se afișează împreună la evenimentele mondene. 

Frumoasa șatenă nu postează fotografii cu iubitul ei nici pe rețelele de socializare, dorind să păstreze discreția. Cu toate că aceștia sunt împreună de 8 ani, Ramona preferă să nu dezvăluie identitatea bărbatului care i-a cucerit inima.

Cine este bărbatul misterios din viața vedetei

Ramona Gabor atrage privirile tuturor în mediul online unde postează fotografii în ipostaze surprinzătoare. Vedeta se afișează pe Instagram în ținute provocatoare și nu ezită să se mândrească cu vacanțele exotice, mașinile scumpe și viața de lux din Dubai. 

Când vine vorba de iubitul ei, aceasta refuză să ofere mai multe detalii, precizând faptul că dorește să păstreze discreția în ceea ce privește viața ei amoroasă.

„Am mai spus-o: nu voi posta niciodată imagini cu un bărbat dacă acesta nu îmi este soț și, poate, nici atunci. Am învățat că este foarte frumos să iubești și să fii iubită fără că cei din jur să te judece pe tine sau să îți judece relația. Voi răspunde bucuroasă la orice altă întrebare cu excepția relației mele, această chestiune mă privește doar pe mine, familia mea și prietenii apropiați”, a mărturisit vedeta.

Până în prezent, Ramona Gabor a reușit să păstreze secretă identitatea iubitului ei, singurele detalii fiind oferite de o prietenă a acesteia.

„Are o relație de opt ani. Iubitul său locuiește în Dubai, dar nu este de aici. O sprijină în proiectele și afacerile sale, se consultă în orice și îi dă toată libertatea de care are nevoie. Este tânăr și bogat, dar important este că se înțeleg perfect. Ramona este foarte bine, are tot ceea ce-și dorește.”, a declarat una dintre prietenele Ramonei.

Gabor Ramona trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un afacerist celebru. Deși are o relație de 8 ani cu acesta, vedeta nu a dorit să divulge identitatea bărbatului care i-a cucerit inima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *