Prima pagină » National » Gabi Luncă are COVID-19! Celebra cântăreață nu este intubată, dar are nevoie de masca de oxigen

Gabi Luncă are COVID-19! Celebra cântăreață nu este intubată, dar are nevoie de masca de oxigen

16 mart. 2021, 19:26,
Bianca Rebegea, în National

Gabi Luncă are COVID-19! Rebeca Onoriu, fiica celebrei cântăreaţe de muzică populară şi lăutărească, a vorbit la Antena 3 despre cum se simte mama sa în aceste momente.

Artista Gabi Luncă, în vârstă de 81 de ani, se află sub observaţia medicilor de la Spitalul Judeţean Ilfov. Este stabilă, cooperantă, nu este intubată. Cu toate acestea, are nevoie de masca de oxigen.

Familia cântăreței se teme pentru sănătatea acesteia, deoarece în trecut a avut un cancer mamar, fapt ce ar putea să o facă vulnerabilă în fața temutului virus.

”Mulțumesc pentru interesul cu privire la starea de sănătate a mamei mele. Mă tem să mă pronunț. E vorba totuși de un COVID. El înțeleg că poate fi și pervers și atunci mi-e greu să mă pronunț. Este stabilă, cooperantă, nu este intubată, Slavă Domnului, însă are nevoie de masca aceea de oxigen.

Am stat de vorbă în fiecare zi, însă nu am obosit-o foarte mult la telefon, ea fiind cu acea mască. În primă fază a avut o mască, un fel de full face şi acum am trecut la o mască mai slabă, deci un punct înspre bine. Multe nu sunt de spus. Vrem doar să o auzim. Ne interesăm pe secţie, doamnele de la spital sunt foarte amabile şi drăguţe şi tot timpul este supravegheată video şi ne dau informaţii în timp real.

Mă tem. Avem de-a face cu un COVID şi atunci mă tem să fac declaraţii, dar din respect pentru publicul mamei, aş vrea să fie informaţii corecte. Da, întradevăr, au fost două teste pozitive. Ne-am internat acum patru zile şi Dumnezeu este medic peste medici. Aşteptăm vindecarea.

(…) Nu era vaccinată. Nici nu ne-am fi gândit. Am protejat-o cât am putut, însă, din păcate, nu a ţinut de noi (…) Am vorbit acum o oră la telefon cu măicuţa mea. Chiar ea ne încurajează. Ea nu a ştiut…Vă daţi seama…Noi nu i-am spus dânsei că e vorba de COVID, am spus că e vorba de o pneumonie, însă e o femeie unsă cu toate alifiile şi atunci când ai atâta tratament şi injecţii, nu mai e cazul de glumă. Tot ea ne încurajează…Mă bucur că are o stare bună psihică”, a spus Rebeca Onoriu, fiica celebrei cântăreţe Gabi Luncă, marţi, în exclusivitate la Antena 3.

Tragedia prin care a trecut Gabi Luncă

În anul 2009, Gabi Luncă a aflat că are cancer la sân. Cântăreața a sfătuit femeile să meargă la control măcar o dată pe an, pentru a evita experința prin care a trecut ea.

“Se poate scăpa foarte uşor de cancer în ziua de azi. Eu am mers la medic imediat ce am simţit că este ceva în neregulă cu mine”.

M-am operat, am făcut tratament, tot ce au spus medicii, şi am scăpat. Dumnezeu m-a scăpat. Vreau să le sfătuiesc pe toate femeile să meargă la un control, măcar o dată pe an”, le sfătuiește Gabi Luncă pe doamne după experiența prin care a trecut ea.

Gabi Luncă a depășit boala grea cu ajutorul lui Dumnezeu. Cântăreața a declarat că acum este bine.

”Am cerut să îmi fie tăiat sânul. Nu mi s-a părut extrem de grav, având în vedere ce am văzut acolo în salon. Şedinţele de chimioterapie au fost cele mai grele.

Eu am avut părul extrem de mare şi, când îl vedeam cum pică, a fost îngrozitor. Ca în palmă eram în cap. Am purtat perucă foarte mult timp, dar acum totul este bine”, a mai spus Gabi Luncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *