Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gabi Bădălău, vacanță cu copiii! Claudia Pătrășcanu a dat uitării scandalurile

Gabi Bădălău, vacanță cu copiii! Claudia Pătrășcanu a dat uitării scandalurile

18 iul. 2024, 23:20,
în Cancan ultimă oră

Gabi Bădălău are motive să radieze de bucurie! Afaceristul merge în vacanță cu copiii, după ce fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu, a decis să dea uitării scandalurile. Care este relația celor doi în prezent.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut multe scandaluri după ce au decis să meargă pe drumuri separte în viață. Dacă înainte afaceristul o acuza pe artistă că nu l-ar fi lăsat să îi vadă pe copii, cântăreața a fost de acord ca băieții să meargă în vacanță alături de tatăl lor.

Gabi Bădălău, în vacanță cu copiii după numeroasele scandaluri cu Claudia Pătrășcanu

În urmă cu două luni, Gabi Bădălău se plângea pe rețelele de socializare că fosta lui soție nu l-ar fi primit să își vadă băieții. De acolo până la a afirma că își dorește să îi crească singur pe copii a fost doar un pas. Cu toate acestea, iată că s-a îngropat securea războiului!

Claudia Pătrășcanu și copiii nu numai că s-au întâlnit cu Gabi Bădălău la Paris, ci chiar i-a lăsat pe băieți să meargă în vacanță cu el.

De-a lungul timpului s-a ținut cont foarte mult de programul de vizită al copiilor, iar artista nu voia să îi lase pe băieți la tatăl lor în afara orelor respective, potrivit declarațiilor făcute de afacerist. Iată că acum a fost de acord să îi lase două săptămâni să se bucure de momente speciale alături de afacerist.

Copiii au fost recent la mare alături de tatăl lor, Gabi Bădălău, dar și cu bunicii. În drumul spre București, băieții s-au oprit să o îmbrățișeze pe mama lor. Claudia Pătrășcanu le-a pregătit un chec, iar ulterior i-a dat cu mir.

„Au stat câteva zile la mare cu bunicii și cu Gabi. În drumul lor spre București au oprit să mă îmbrățișeze. Le-am făcut un chec, i-am pregătit, i-am binecuvântat, i-am miruit și sunt gata de plecare. Vor pleca ei în vacanță (…) Normal că îmi este dor (n.r. de băieții ei), dar aștept, la mine știți cum e răbarea. Am răbdare în orice și până la urma urmei trebuie să îi las și mai liberi în viața aceasta. Plus că sunt în vacanță la tatăl lor, două săptămâni”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu, pentru Antena Stars.

Ce a spus artista despre relația cu Gabi Bădălău

Nu este un secret faptul că Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu și-au aruncat cuvinte grele cu trecerea anilor. În prezent, cei doi țin legătura, însă doar în condițiile în care este vorba despre băieții lor.

„Comunicăm ce ține strict de copilași, dar acum copiii au crescut și ținem legătura practic personal, pe telefonul lor. Și cam atât. Nu pot să vă zic nici că sunt bine, nici că nu sunt bine. Eu las lucrurile să vină de la sine, să se întâmple ceea ce consideră Dumnezeu”, a adăugat vedeta.

Claudia Pătrășcanu a ținut să precizeze că ea preferă să lase lucrurile să vină de la sine. Artista are încredere în divinitate că va aduce în viața ei ce e este mai bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`