Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gabi Bădălău s-a pozat cu „cele mai frumoase femei” din viața lui după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Cu cine a apărut acum

Gabi Bădălău s-a pozat cu „cele mai frumoase femei” din viața lui după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Cu cine a apărut acum

06 iul. 2024, 21:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Gabi Bădălău a atras atenția cu cea mai nouă ipostază în care apare. Aseară, la o petrecere care a avut loc la salonul de evenimente al familiei lui, omul de afaceri a apărut cu „cele mai frumoase femei” din viața lui după despărțirea de Bianca Drăgușanu.

Aseară, o petrecere cu lăutari a avut loc la salonul de evenimente al familiei Bădălău. În vârstă de 35 de ani, Gabi Bădălău nu a lipsit de la eveniment, unde a fost însoțit și de copiii lui și ai Claudiei Pătrășcanu. Omul de afaceri s-a bucurat să îi aibă pe cei mici alături, dar și pe „cele mai frumoase femei” din viața lui.

E vorba despre doamna Rodica, mama lui, dar și de Sabina, sora lui mai mică. Cu ele s-a pozat, iar imaginea a postat-o pe Instagram, la secțiunea Instastory.

„Cele mai frumoase femei din viața mea! Mama și sora”, a transmis el.

Cele două apar îmbrăcate în rochii lungi, foarte elegante și rafinate. Sabina Bădălău are mai multe bijuterii aurii, părul coafat lejer. Nici doamna Rodica Bădălău nu s-a lăsat mai prejos, a îmbrăcat o ținută în culori puternice.

La același eveniment se zvonește că Gabi Bădălău ar fi fost însoțit de Daria, aceeași femeie cu care a apărut și la petrecerea revistei VIVA!, după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Invitat în podcastul lui Nasrin Ameri, el a dezvăluit că nu are o relație stabilă cu aceasta, a spus că e „în tatonări”.

Gabi Bădălău susține că Bianca Drăgușanu l-a înșelat

Gabi Bădălău și-a deschis sufletul și a abordat mai multe subiecte ce țin de natura personală, în podcastul moderat de Ameri Nasrin.

„Eu am simțit că ea s-a răcit de mine, îi reproșam tot timpul lucrurile acestea. Ne certam foarte des. În viața ei a apărut altcineva sau ea a băgat pe altcineva în relația noastră. Nu știu dacă a fost o schemă de-a ei să mă agite sau să mă facă gelos. Habar nu am.

Nu recunoștea niciodată lucrul acesta, iar pe mine m-a incitat, m-a înrăit, m-a frustrat foarte tare. I-am demonstrat. Am aflat foarte multe aspecte și foarte multe lucruri. Ea a avut o altă relație în paralel, timp de 3-4 luni. Bianca avea 100% o altă relație în paralel. Când i-am spus lucrul acesta, ea, în loc să îmi spună să vorbim sau să o iert, a mers din greșeală în greșeală. Inclusiv la evenimentul respectiv (n.r. – VIVA!) a venit cu domnul respectiv, chiar i-a indus cu ce să se îmbrace, ea lui, iar pe mine acest lucru m-a lăsat rece și am luat decizia că nu se mai poate continua”, a povestit Gabi Bădălău, în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”.

Gabi Bădălău a mai mărturisit că Bianca Drăgușanu ar fi recunoscut relația cu un medic estetician.

„Știu milimetric tot ce a făcut, cum a făcut tot jocul acesta. Sper să se merite. Ea a spus că e fericită și îi doresc pe calea asta să fie fericită și liniștită.

Au fost lucruri pe care le-am văzut, pe care le-am auzit, pe care le-am aflat, altele care m-au durut foarte tare, care m-au îmbărbătat. Viața merge înainte! Ea mi-a recunoscut, categoric, vouă (n.r. – presa) nu. Nu înțeleg de ce se ferește, probabil că îi e rușine, că acest băiețaș e dintr-un alt mediu, ca să zic așa, ea fiind Bianca Drăgușanu…

Sufăr, sunt trei ani jumătate, e o trădare. Vezi cu ochii tăi, auzi. Tot speri într-o schimbare”, a mai spus fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 iulie 2024
12 iulie 2024