Prima pagină » Cancan » Gabi Bădălău, împăcare cu Claudia Pătrășcanu? „E iubirea vieții mele”
Gabi Bădălău, împăcare cu Claudia Pătrășcanu?

Gabi Bădălău, împăcare cu Claudia Pătrășcanu? „E iubirea vieții mele”

23 mart. 2021, 15:23,
în Cancan

După scandalul în care a fost implicat în ultima perioadă, se pare că Gabi Bădălău este tot mai aproape de o împăcare cu Claudia Pătrășcanu. Acesta i s-a destăinuit de curând unei apropiate că a iubit-o și o va iubi toată viața. Totodată, Gabi Bădălău ar avea anumite probleme cu privire la copiii săi…

Gabi Bădălău pare a fi exemplul perfect pentru celebrul vers „una-i mama la copii, alta-i pofta inimii”. Jurnaliștii de la Spynews.ro dețin informații bombă cu declarațiile controversatului afacerist prin care dă de înțeles că o vrea înapoi pe Claudia Pătrășcanu, în plin proces de divorț. Așadar, s-ar părea că se va ajunge la o împăcare bombă în showbiz. Asta după ce fiul de milionar i-a făcut în ciudă mamei copiilor săi cu Bianca Drăgușanu!

Gabi Bădălău, împăcare cu Claudia Pătrășcanu?

Se pare că afaceristul este pregătit să îngroape „securea războiului” cu mama copiilor, în plin divorț. Când scandalul dintre ei părea de neoprit, Gabi Bădălău aruncă „bomba”! După ce s-au adresat de ambele părți cuvinte dure, controversatul afacerist pare că a lăsat „garda jos” și că speră la o împăcare cu mama copiilor săi. Cel puțin asta au declarat sursele pentru Spynews.ro!

Conform informațiilor primite pe surse, Gabi Bădălău ar fi discutat de curând la telefon cu o apropiată de-a Claudiei Pătrășcanu și i s-ar fi confesat cu niște declarații uluitoare. Fiul de bogătaș și-ar fi spus adevăratele intenții în privința artistei și a Biancăi Drăgușanu, după ce apropiata respectivă i-ar fi reproșat omului de afaceri că ar lăsa-o pe fosta soție a lui Alex Bodi să vorbească urât în presă despre celebra cântăreață.

Astfel, Gabi Bădălău ar fi izbucnit și într-un „moment de slăbiciune” i-ar fi mărturisit apropiatei mamei copiilor săi că, de fapt, pe Claudia Pătrășcanu ar dori-o și nu pe Bianca Drăgușanu, mesajul său sunând cam așa:

„Mai lasă-mă cu Bianca Drăgușanu, că eu pe Claudia (n.r. – Claudia Pătrășcanu) am iubit-o și o s-o iubesc toată viața”.

Bianca Drăgușanu a fost o distracție

Și asta nu e tot! Gabi Bădălău și-ar fi deschis sufletul atât de tare, încât i-ar fi transmis apropiatei Claudiei Pătrășcanu că faimoasa cântăreață este dragostea vieții sale. Iar acest lucru surprinde, având în vedere ipostazele controversate în care s-a afișat alături de Bianca Drăgușanu, cum ar fi cele de la ziua ei de naștere.

„Claudia Pătrășcanu este iubirea vieții mele”, i-ar fi spus Gabi Bădălău respectivei persoane.

Copiii ar fi refuzat să meargă la tatăl lor

Iar informații uimitoare nu se opresc aici! Potrivit surselor respective, ar exista deja patru momente în care Gabi Bădălău a mers să-și ia copiii de la Claudia Pătrășcanu, însă cei mici nu ar fi vrut să meargă, mai exact fiul cel mare. În acest sens, există chiar și dovezi inclusiv la Protecția Copilului cum că cei mici nu vor să meargă, iar aceste probe ar urma să fie atașate la dosarul de custodie. Așadar, nu e de mirare că Gabi Bădălău încearcă o împăcare cu Claudia Pătrășcanu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`