Prima pagină » Cancan » Gabi Bădălău, cu copiii și iubita în vacanță. Cum a reacționat Claudia Pătrășcanu când a aflat

Gabi Bădălău, cu copiii și iubita în vacanță. Cum a reacționat Claudia Pătrășcanu când a aflat

05 apr. 2024, 08:35,
în Cancan

Gabi Bădălău și-a luat copiii pe care îi are din mariajul cu Claudia Pătrășcanu, dar și iubita împreună cu fiica acesteia, în vacanță. De data aceasta a venit și rândul copiilor celor doi să se bucure de atracțiile din Dubai, după ce până acum doar păriții lor alegeau această destinație. Referitor la această situație, Claudia Pătrășcanu nu a avut prea multe de comentat, decât că fostul ei soț este direct răspunzător de copii.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani! În tot acest timp relația lor nu a fost mereu roz, ci au trecut prin suișuri și coborâșuri, și nu de puține ori și-au spus adio. Tot de atâtea ori s-au și întors unul la celălalt, semn că iubirea dintre ei este foarte mare. Recent, au fost doar ei doi într-o vacanță pe cinste, unde au petrecut timp de calitate, însă acum se pare că le-a venit și rândul copiilor să se distreze în Dubai!

Gabi Bădălău, cu copiii și iubita în vacanță

E clar că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au dus relația la următorul nivel dacă au acceptat să plece într-o escapadă alături de copiii lor din mariaje diferite. Știm că cei trei copii se cunosc deja între ei de-a lungul timpului, însă nimeni nu se aștepta să-i vadă în această ipostază.

Potrivit SpyNews.ro, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au făcut bagajele, însă nu doar pe ale lor, ci și pe ale copiilor, și au decis să petreacă timp ca o adevărată familie. Blondina și afaceristul au fost fotografiați în timp ce dădeau bagajele jos din portbagajul mașinii chiar în fața aeroportului, iar alături de ei erau și Sofia, fiica vedetei, cât și Nicolas și Gabriel, băieții afaceristului din relația cu Claudia Pătrășcanu.

În timp ce Bianca Drăgușanu îi aranja părul fiicei sale, Gabi Bădălău se asigura că băieții lui sunt cuminți și au grijă la mașini. Ce-i drept, nu este deloc ușor pentru ei, mai ales după vacanța în doi, însă e clar că acum și-au dus relația la următorul nivel.

Întrebată ce părere are despre faptul că Bianca și Gabi au plecat cu toți copiii, Claudia Pătrășcanu a declarat: „Copiii sunt cu tatăl lor plecați, și e drept răspunzător pentru ei”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Bianca Drăgușanu, grijulie cu băieții lui Gabi Bădălău

Potrivit imaginilor surprinse de SpyNews.ro, Bianca Drăgușanu nu a făcut diferențe între fiica ei și copiii lui Gabi Bădălău. După ce i-a aranjat părul fiicei sale, a avut grijă de băieți în timp ce iubitul ei se ocupa de bagaje, ba chiar l-a îmbrăcat cu o bluză pe unul dintre băieți.

Știm clar că vedeta este de obicei o mamă devotată pentru fiica ei, căreia are grijă să îi ofere tot ceea ce trebuie și să nu ducă lipsuri. Iubirea pentru Gabi Bădălău a făcut-o însă să-i vadă și pe copiii lui la fel ca pe Sofia, dovadă fiind gesturile frumoase pe care le-a făcut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *