Gabi Bădălău are o biografie de invidiat. Cine este de fapt actualul iubit al Biancăi Drăgușanu

24 nov. 2021, 15:40
BZI.ro, în Cancan

Gabi Bădălău, actualul iubit al Biancăi Drăgușanu, are o biografie uimitoare. Acesta este fiul lui Nicolae Bădălău, ex-ministru al Economiei. Familia sa deține o avere impresionantă, fapt care îi permite acestuia să o răsfețe pe Bianca Drăgușanu cu vacanțe exotice și cadouri scumpe. Înainte de relația cu Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău a fost căsătorit cu artista Claudia Pătrășcanu, mariajul acestora terminându-se cu scandal.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au decis să divorțeze în 2019, cu toate că au împreună doi copii. Motivul divorțului este că afaceristul a fost un tată absent și nu a contribuit la creșterea micuților. Deși păreau că se vor înțelege, Gabi a refuzat să plătească pensie alimentară pentru creșterea copiilor. Din această cauză, Claudia i-a adresat cuvinte jignitoare și a acuzat-o pe Bianca Drăgușanu că i-a distrus căsnicia.

Gabi Bădălău, biografie de invidiat

Gabi Bădălău a intrat în atenția presei datorită divorțului de artista Claudia Pătrășcanu. Între aceștia este o diferență de vârstă de 7 ani. Gabi Bădălău este fiul lui Niculae Bădălău, un celebru baron PSD. Astfel, se explică viața luxoasă pe care o duce actualul iubit al Biancăi Drăgușanu. Familia sa are o avere impresionantă, deținând numeroase terenuri, automobile, case și bijuterii. Nicolae Bădălău este președinetele PSD din Giurgiu.

Anul acesta, casa lui Gabi Bădălău a fost spartă de către hoți. Din locuință, aceștia au furat sume mari și obiecte de valoare. Infractorii au fost prinși la o lună de la jaf. În acest caz, fiul lui Niculae Bădălău a luat o decizie șocantă, uimind pe toată lumea când a decis să își retragă plângerea.

Gabi Bădălău formează un cuplu cu Bianca Drăgușanu

Ca orice cuplu, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au parte și de probleme. Cu toate acestea, găsesc mereu un numitor comun. Recent, afaceristul a postat pe Instagram o poză în care el și iubita sa radiau de fericire, iar în descriere i-a făcut o declarație de dragoste. De la începutul relației cu Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu s-a certat cu Claudia Pătrășcanu, fosta soție a acestuia. Ca reacție la această ceartă, iubitul Biancăi Drăgușanu a rugat-o pe fosta sa parteneră de viață să-i lase în pace.

Bianca Drăgușanu are numai cuvinte de laudă pentru iubitul său. Într-o emisiune de televiziune, vedeta l-a descris pe Gabi ca fiind un bărbat perfect, cu multe calități. Chiar la începutul acestui an, cei doi îndrăgostiți au mers împreună în Maldive. Apropiații anturajului au spus că vedeta și iubitul său se consideră căsătoriți. Pentru a se revanșa dacă greșește, Gabi Bădălău îi oferă Biancăi Drăgușanu cadouri scumpe. Când au mers la Milano, acesta a scos din buzunar suma de 20.000 de euro și i-a plătit plătit vedetei sesiunea de shopping.

Ce se întâmplă cu divorțul de Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au căsătorit în 2015, dar au decis să divorțeze în 2019. Despărțirea nu a fost atât de ușoară pe cât și-ar fi dorit cei doi. Motivul divorțului este atitudinea nepotrivită pe care Gabi Bădălău a avut-o pe parcursul căsniciei, față de ceilalți membri ai familiei. După spusele Claudiei, fostul ei soț nu a fost suficient de implicat în viața copiilor. Foarte afectată de comportamentul bărbatului, artista a lansat și un cântec în care vorbește despre acest subiect.

În urma acestui scandal, Claudia se luptă pentru custodia copiilor și spune că vrea să îi crească singură. La un moment dat, părea că se vor înțelege în sfârșit. Cu toate acestea, situația s-a deteriorat după ce iubitul Biancăi Drăgușanu a refuzat să îi plătească fostei sale soții 3000 de euro pensie alimentară. Dincolo de toate acestea, Gabi Bădălău se poate mândri cu o biografie și o avere de invidiat, din postura de fiu al baronului PSD Niculae Bădălău.

Comentarii
  • Un om cinstit=un fraier pentru mioritici

    Curve și mafioți din categoria politruci. În halul ăsta a decăzut Miorița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *