Prima pagină » Cancan » Gabi Bădălău, acuzat de soție că se droghează. Care este rezultatul testului antidrog

Gabi Bădălău, acuzat de soție că se droghează. Care este rezultatul testului antidrog

21 ian. 2021, 11:39,
în Cancan

Un nou scandal în care este implicat Gabi Bădălău, care a fost acuzat de curând de viitoarea fostă soție, Claudia Pătrășcanu, că se droghează. Acest atac al Claudiei vine după ce Gabi Bădălău și-a manifestat intenția de a obține custodia copiilor. Astfel, bărbatul s-a conformat și și-a făcut testul antidrog.

Pentru a spulbera zvonurile care circulă despre el, Gabi Bădălău a făcut testul antidrog atât la o clinică privată, dar și la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici”. La scurt timp după ce a ieșit din instituție, afaceristul a făcut declarații tranșante la adresa fostei partenere, Claudia Pătrășcanu. În cadrul interviului, el a precizat că își dorește custodia celor doi băieți, menționând că aceștia ar avea un viitor mult mai bun alături de el, și, totodată, divorțul de cunoscuta cântăreață.

Gabi Bădălău, acuzat de soție că se droghează

După ce artista Claudia Pătrășcanu i-a cerut și public să își facă testul antidrog, Gabi Bădălău s-a conformat. Acesta este nerăbdător să demonstreze întregii lumi că nu sunt adevărate acuzațiile pe care fosta parteneră i le-a adus. În fața jurnaliștilor, afaceristul a mărturisit că nu este interesat de declarațiile făcute de mama copiilor săi.

„Probe de sânge și urină. Mi-au ieșit rezultatele de la clinica privată. Le am la mine. De aici (n.r. – INML) nu știu să spun. Mi-au lăsat un număr de telefon și mi-au zis să sun în câteva zile. Nu-mi spuneți ce a zis doamna Pătrășcanu, pentru că nu mă interesează. Altceva. Soția mea a cerut acest test în instanță. Instanța l-a respins, după care a făcut acuzații publice cum că eu m-aș ocupa cu așa ceva. Având în vedere că sunt transparent și nu ascund nimic, am făcut testul ăsta pentru mine, pentru familia mea și pentru copiii mei. Neavând nimic de ascuns am venit și mi-am făcut testul la o clinică privată, cât și la INML, cel mai complex test toxicologic, și așteptăm rezultatele. Nu am refuzat niciodată! Dacă iar îmi citați din fosta mea soție… nu am refuzat absolut nimic”, a declarat afaceristul.

Cuplul are doi copii

Din căsătoria Claudiei Pătrășcanu cu Gabi Bădălău au rezultat doi copii. Gabriel, fiul cel mare, are șase ani, iar fratele lui, Nicholas Mihail, va împlini patru anișori duminică, 24 ianuarie. După ce relațiile dintre cei doi s-au răcit, Gabi Bădălău a mai subliniat că își dorește să semneze cât mai repede actele de divorț. În plus, el își dorește să obțină custodia celor doi băieți pe care îi are cu fosta parteneră de viață, Claudia Pătrășcanu. Mai mult, de curând s-a speculat că Gabi Bădălău ar avea o relație cu Bianca Drăgușanu.

„Nu vreau să fac circ. Nu vreau să mai apar. Importanți pentru mine sunt copiii și educația lor. De-asta sunt și unde sunt în momentul ăsta, pentru copii. Nu vreau să comentez ce zice soția mea. Am alte priorități. Prioritatea mea sunt copiii mei. Încă sunt căsătorit. Vreau să divorțez. Vreau cât mai repede să se pronunțe divorțul! Sunt covins că băieții au un viitor mai bun lângă mine și familia mea”, a mai afirmat Gabi Bădălău.

Așadar, pentru moment, Gabi Bădălău a reușit să demonteze strategia Claudiei Pătrășcanu, după ce a fost acuzat de soție că se droghează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`