Prima pagină » Cancan » Gabi Bădălău a părăsit-o pe Bianca Drăgușanu. Discuția compromițătoare din telefonul vedetei

Gabi Bădălău a părăsit-o pe Bianca Drăgușanu. Discuția compromițătoare din telefonul vedetei

06 iun. 2024, 13:01,
BZI.ro, în Cancan

Gabi Bădălău a părăsit-o, definitiv se pare, pe Bianca Drăgușanu, după ce a existat o tentativă de despărțire și la începutul anului. De-a lungul timpului, între cei doi au existat mai multe separări, însă imediat reveneau la sentimente mai bune. De data aceasta, Gabi Bădălău este decis să nu-i mai acorde nicio șansă blondinei, după ce ar fi obținut dovezi ale trădării acesteia.

Probleme în paradis pentru Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău! După o relație cu suișuri și coborâșuri, cei doi s-au despărțit din nou. De data aceasta nu ar mai fi cale de întoarcere.

Gabi Bădălău a părăsit-o pe Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit din nou, în urmă cu doar câteva zile, pentru a doua oară în acest an. Cei doi luaseră decizia de a se despărți și la începutul acestui an, când blondina părea decisă să nu îl mai ierte.

De când s-au împăcat la începutul acestui an, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău păreau că nu se vor despărți. Afaceristul părea mai îndrăgostit ca niciodată și apărea foarte des, pe rețelele de socializare, alături de Bianca, lucru pe care nu îl făcea până acum.

Cei doi au plecat în mai multe vacanțe romantice și erau extrem de fericiți împreună, doar că ceva s-a întâmplat și au fost nevoiți să își spună, din nou, „adio”.

​Foștii iubiți au șters pozele pe care le aveau împreună pe rețelele de socializare și, conform unor surse, afaceristul chiar a blocat-o pe Bianca, pentru ca aceasta să nu mai poată lua legătura cu el.

Cum l-ar fi trădat Bianca Drăgușanu pe afacerist

Conform informațiilor obținute de reporterii unei emisiuni televizate, problema ar fi apărut după ce Gabi Bădălău ar fi găsit, în telefonul Biancăi, o discuție pe care aceasta ar fi avut-o cu un alt bărbat, în urmă cu trei ani.

Schimbul de mesaje ar fi avut loc între Bianca și un bărbat care lucrează în domeniul medical, iar Gabi Bădălău s-ar fi enervat foarte tare atunci când a văzut ce făcea iubita lui.

Recent, cei doi s-au întors din câteva vacanțe de lux, care părea că i-au apropiat și mai tare. Aceștia au mers în Maldive și în Dubai, alături de câțiva prieteni, iar fanii lor erau extrem de bucuroși în ceea ce privește apropierea dintre ei, căci păreau să nu mai ajungă în acest punct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *