Prima pagină » Cancan » Gabi Bădălău a dat-o de gol pe fosta soție că are iubit. Cine este bărbatul și ce relație are cu copiii artistei

Gabi Bădălău a dat-o de gol pe fosta soție că are iubit. Cine este bărbatul și ce relație are cu copiii artistei

27 iun. 2024, 10:04,
BZI.ro, în Cancan

Gabi Bădălău și-a dat de gol fosta soție, pe Claudia Pătrășcanu, că ar avea iubit, bărbatul fiind de asemenea din Constanța. Afaceristul a precizat că băieții lui l-au cunoscut deja pe noul partener al mamei sale și s-au obișnuit cu acesta. În plus, Gabi Bădălău mai spune că noul bărbat din viața fostei soții este un tip civilizat și chiar și-ar dori să-l cunoască.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au divorțat oficial în 2022, după ce au făcut doi copii împreună. Dacă despre viața lui personală au tot apărut informații în spațiul public, cea mai mediatizată fiind fosta lui relație cu Bianca Drăgușanu, cântăreața a fost mult mai discretă. Acum, fostul soț al solistei susține că și aceasta și-ar fi refăcut viața amoroasă.

Gabi Bădălău a dat-o de gol pe fosta soție că are iubit

Claudia Pătrășcanu a divorțat de fosta soție în octombrie 2022, despărțirea fiind cu scandal. Mai mult, se pare că nici acum, la doi ani de la separarea lor definitivă, apele nu s-au liniștit între ei. Invitat în podcast-ul „Ameritat cu Nasrin”, omul de afaceri a povestit că ar fi încercat să facă un pact cu fosta lui soție, în privința copiilor, pentru a-i putea vedea mai des, însă ea l-ar fi refuzat.

Cei mici locuiesc cu mama lor la Constanța, iar, în urma divorțului, un weekend și-l petrec cu mama și celălalt cu tatăl. Sătul de această situație, Gabi Bădălău ar fi încercat să o convingă pe solistă să-i accepte ideea, însă ea nu ar fi fost de acord. Acesta consideră că faptul că artista și-a făcut un iubit la Constanța e un motiv pentru care nu vrea să plece de acolo.

Totodată, Gabi Bădălău a susținut că cei doi copii ai lui și ai Claudiei Pătrășcanu l-ar fi întâlnit deja pe actualul iubit al artistei. Omul de afaceri a mai povestit că-și dorește și el să-l cunoască pe bărbat, însă nu a reușit încă…

„Ea are o relație acolo, cu un domn din Constanța, și probabil și ăsta e un impediment pentru care ea nu vrea să facă pasul să se mute în București. Din câte am aflat, acel tip e un tip foarte ok, care se poartă civilizat cu Claudia și cu copiii. Mi-aș fi dorit să-l cunosc, mi se pare ok ca să știu. Nu l-am cunoscut și mi se pare ok ca să știu copiii mei în preajma cărui bărbat stau. Copiii mei au cunoscut-o pe Bianca în timpul în care eram în relație cu ea. E normal, asta e normalitatea”, a spus Gabi Bădălău.

Gabi Bădălău s-au despărțit după patru ani de relație cu Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit după patru ani de relație. Deși mulți dintre fanii lor mai sperau la o împăcare, totul s-a spulberat după ce omul de afaceri și-a refăcut viața amoroasă. Ba mai mult, el a prezentat-o oficial pe noua lui iubită, Daria, venind la braț cu ea la petrecerea VIVA! de anul acesta, eveniment ce a avut loc săptămâna trecută.

După ce s-a aflat despre despărțirea lor, Gabi Bădălău nu se sfia să o acuze pe Bianca Drăgușanu de infidelitate. Acesta a susținut în spațiul public că blondina l-ar fi înșelat cu Auday Al-Ahmad, medicul ei estetician, informație pe care aceasta a negat-o.

„Bianca are un iubit de șase luni de zile și am aflat și eu acum. Întrebați-o pe ea mai bine”, spunea Gabi Bădălău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *