Prima pagină » Local » Furturile și tâlhăriile, la ordinea zilei, la Iași! O ieșeancă, reținută după ce ar fi jefuit altă femeie

Furturile și tâlhăriile, la ordinea zilei, la Iași! O ieșeancă, reținută după ce ar fi jefuit altă femeie

29 iul. 2022, 02:00,
Violina GORCINSCHI, în Local

Recent, polițiștii au luat măsuri în privința unor ieșeni bănuiți de comiterea unor furturi și tâlhării. O femeie din Iași a fost dusă la secție, fiind bănuită că ar fi jefuit o altă ieșeancă. Aceasta i-ar fi smuls geanta victimei în timpul nopții, iar acum este cercetată pentru tâlhărie calificată

Niște ieșeni au fost nevoiți să dea explicații oamenilor legii pentru furturile comise, iar o femeie a fost reținută după ce ar fi jefuit o persoană în municipiul Iași, bănuită de tâlhărie calificată. Indivizii care au râvnit la bunurile altora și le-au sustras fără drept au intrat acum în atenția procurorilor, iar dacă vor fi găsiți vinovați vor plăti scump pentru faptele comise.

un portofel cu bani

Un ieșean este bănuit de furt după ce ar fi sustras sume de bani dintr-o societate comercială

O ieșeancă este cercetată pentru că ar fi jefuit o femeie

o femeie care pune un articol vestimentar in geanta

O tânără de 26 de ani este cercetată pentru furt

Pe data de 27 iulie 2022, o individă, în vârstă de 42 de ani, a fost dusă la secție pentru declarații, fiind suspectată că ar fi tâlhărit o femeie. Presupusa făptașă a așteptat lăsarea serii ca să comită fapta interzisă, astfel că este cercetată pentru tâlhărie calificată. După ce a fost reținută pentru 24 de ore, a fost dată pe mâna procurorilor.

„Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat o femeie de 42 de ani, bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în noaptea de 23 spre 24 iulie 2022, în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, aceasta i-ar fi smuls geanta unei alte femei. La data de 27 iulie 2022, femeia bănuită de comiterea faptei a fost condusă la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză aceasta a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Ulterior, femeia reținută a fost prezentată, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

o femeie in catuse

Femeia suspectată de furtul unor articole vestimentare a fost reținută de polițiști

Doi tineri, puși pe furturi

un barbat in catuse si doi politisti

Tânărul dat în urmărire bănuit de furt a fost prins de polițiști în județul Dâmbovița

În această săptămână, doi tineri, în cazuri separate, au fost reținuți de oamenii legii pentru că ar fi sustras bunuri, respectiv sume de bani. Un ieșean bănuit că ar fi furat 6.500 de lei dintr-o societate comercială a fost prins în județul Dâmbovița și reținut pentru 24 de ore.

„La data de 27 iulie 2022, cu sprijinul Biroului Urmăriri Iași, cel de-al doilea tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat a fost depistat pe raza județului Dâmbovița și a fost condus la cercetări, iar în baza probatoriului administrat în cauză acesta a fost reținut de polițiștii ieșeni pentru 24 de ore. La data de 28 iulie 2022, tânărul reținut a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

În al doilea caz, o tânără, în vârstă de 26 de ani, este cercetată de polițiști, pentru că ar fi comis un furt, în data de 24 iulie 2022. Aceasta ar fi sustras mai multe haine dintr-un magazin din municipiul Iași, provocând un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.000 de lei. Din fericire, patronul a reușit să își repare paguba datorită intervenției oamenilor legii. Pe data de 26 iulie 2022, față de femeie a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, aceasta intrând în atenția procurorilor ieșeni.

Cei doi indivizi acuzați de furt și femeia bănuită că ar fi jefuit o persoană au acum dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *