Prima pagină » Culinar » Fursecuri americane cu ciocolată. Un desert simplu, rapid și extrem de gustos

Fursecuri americane cu ciocolată. Un desert simplu, rapid și extrem de gustos

05 ian. 2024, 10:44,
în Culinar

Multe gospodine vor să afle cum pot pregăti cele mai bune fursecuri americane cu ciocolată. Acestea sunt crocante la exterior, moi la interior, iar aroma îi va cuceri imediat pe cei de la masă. Fursecurile americane cu ciocolată sunt ideale de pregătit la orice masă și la orice ocazie. Iată rețeta pentru un desert simplu, rapid și extrem de gustos.

Fursecuri americane cu ciocolată

Dacă vrem să ne răsfățăm papilele gustative cu un desert savuros, putem pregăti niște fursecuri americane cu ciocolată. Acestea sunt ușor de făcut, iar dacă adăugăm câteva arome inedite vom obține un adevărat deliciu.

Fursecurile americane cu ciocolată merg servite la orice masă și la orice ocazie alături de alte delicii. Fursecurile fragede merg de minune și dimineața, la micul dejun, alături de o cafea aromată. Pe lângă aceste fursecuri delicioase putem pregăti și niște mini prăjituri însiropate și ornate cu nucă măcinată.

La fel de bine putem face și o prăjitură cu ciocolată și nucă, aromată, fină și pe placul multora dintre noi. Aceasta le va aminti celor dragi de vremea copilăriei și de rețetele bunicii. Fursecurile americane cu ciocolată sunt alegerea perfectă pentru orice ocazie. Cu doar câteva ingrediente și un strop de imaginație, succesul culinar va fi garantat și vom obține un desert ireistibil, cu o textură crocantă și o aromă aparte.

Rețeta cu care vom obține un adevărat deliciu

Pentru fursecurile americane cu ciocolată vom avea nevoie de 250 g de unt, 275 g de zahăr brun, 195 g de zahăr alb, 3 ouă, 330 g de făină, 4 g de sare, 6 g de bicarbonat de sodiu, 15 ml de esență de vanilie și 300 g chips-uri de ciocolată.

Într-un bol se amestecă făina, sarea și bicarbonatul de sodiu. Într-un bol separat se adaugă zahărul brun și cel alb apoi se freacă bine împreună cu untul moale. În această compoziție se adaugă ouăle apoi se mixează foarte bine.

Se pune după aceea și esența de vanilie și se amestecă din nou. Se pune treptat făina și se amestecă continuu. Când aluatul este gata se pun și chips-urile de ciocolată. Se încorporează totul apoi se lasă aluatul la frigider pentru o oră.

Se tapetează o tavă cu hârtie de copt și se formează biluțe de aluat apoi se turtesc cu mâna și se așază una lângă alta în tavă. Se pun fursecurile la cuptor și se lasă până când se rumenesc ușor deasupra. Fursecurile trebuie să fie crocante la exterior și moi la interior. Acestea se pot orna cu zahăr pudră vanilat sau pot fi glasate în sos de ciocolată.

Fursecurile americane cu ciocolată sunt fragede, gustoase și ideale de servit la orice ocazie. Rețeta este simplă și la îndemâna oricui. Fursecurile pot fi făcute simple, cu ciocolată, cu semințe sau cu fructe uscate. Rețeta poate fi adaptată după gust și prferințe. Cu aluatul de fursecuri putem face și niște biscuiți de casă crocanți, aromați și gustoși. Cu același aluat se pot face și niște nuci umplute cu cremă sau cu dulceață de casă. Nucile umplute vor aminti celor de la masă de vremea copilăriei și de rețetele bunicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *