Prima pagină » Radio » Actualitate » Fulgy şi Bia Khalifa sunt într-o relaţie! Băiatul Clejanilor și-a prezentat iubita părinţilor

Fulgy şi Bia Khalifa sunt într-o relaţie! Băiatul Clejanilor și-a prezentat iubita părinţilor

23 ian. 2023, 11:34,
BZI.ro, în Radio

Fără doar și poate este vorba de cel mai nou cuplu din showbiz, după ce s-a aflat că Fulgy şi Bia Khalifa sunt într-o relaţie. Iar lucrurile între ei sunt cât se poate de serioase din moment ce băiatul Clejanilor și-a prezentat iubita părinților. Contrar așteptărilor, Viorica de la Clejani, mama lui Fulgy, nu pare a avea nimic împotriva „norei” Bia Khalifa.

La scurtă vreme după ce Fulgy a filmat scene din dormitor cu Bia Khalifa, fiul Clejanilor a și prezentat-o pe blondină părinților! Când a văzut ce „noră” îi aduce unicul ei fiu, Viorica a avut o reacție complet neașteptată! Mai mult, cel mai controversat cuplu al momentului a postat întregul moment pe rețelele de socializare.

Fulgy şi Bia Khalifa sunt într-o relaţie

În weekend, Bia Khalifa și Fuly au participat la un eveniment de la Athenee Palace București, pentru care blondina s-a pregătit intens. Totodată, aceasta a fost și prima întâlnire dintre Viorica de la Clejani și noua iubită a fiului ei, Bia. Ei bine, dacă toată lumea se aștepta să iasă scântei, lucrurile nu au stat chiar așa.

După ce Viorica de la Clejani și creatoarea de conținut pentru adulți s-au întâlnit, cele două au făcut filmări împreună. Mai mult, fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a numit-o pe mama iubitului ei „șefa mea”. Totodată, în altă filmare, Viorica de la Clejani cântă una dintre melodiile sale emblematice, timp în care Bia Khalifa își mișcă posteriorul apetisant în ritmul muzicii.

Fulgy, care a și filmat totul, spune: „Două blonde, ați înțeles?”. Așadar, se pare că Viorica de la Clejani este mai mult decât fericită cu „nora ei”, contrar așteptărilor. La evenimentul la care au luat parte, Fulgy cântă la instrument, iar părinții lui, din voce. Se pare că ar fi vorba despre o nuntă.

Fulgy și Bia Khalifa au petrecut noaptea împreună

Amândoi sunt două personaje controversate în showbiz, dar și în ochii publicului… Ei bine, probabil din acest motiv cei doi s-au gândit că ar fi mai bine să formeze un cuplu! Sau e vorba doar de o aventură… Cert este că Bia Khalifa și-a petrecut noaptea în dormitorul lui Fulgy și nu oricum, ci dezbrăcată! Blondina și-a acoperit trupul doar cu o păturică, lăsându-și formele apetisante să fie admirate de fiul Clejanilor.

Fulgy de la Clejani a publicat imagini de senzație cu Bia Khalifa, chiar în patul lui. Se pare că blondina și-a făcut de cap cu artistul, iar acesta nu a ținut deloc un secret. A filmat totul și a publicat clipul video chiar pe contul său de TikTok. Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani pare să se fi bucurat de o „priveliște” încântătoare, întrucât „Regina onlyfans-ului” nu a dormit îmbrăcată și nici el nu a stat departe de ea. Acesta i-a pregătit chiar și micul dejun, aducându-i la pat un croissant, căpșuni și cafea.

„Cum să o trezești pe Bia Khalifa”, a scris Fulgy pe TikTok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *