Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fulgy, prins drogat la volan! Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, dus la IML

Fulgy, prins drogat la volan! Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, dus la IML

30 mai 2021, 10:16,
în Cancan ultimă oră

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, ar fi fost prins, sâmbătă noapte, drogat la volan. Polițiștii l-au dus pe tânăr la Institutul Național de Medicină Legală pentru a i se recolta probe biologice.

Fulgy de la Clejani a fost prins de polițiștii de la Rutieră din București în timp ce conducea mașina sub influența substanțelor interzise. Cu puțin timp înainte, tânărul s-a filmat în timp ce conduce mașina pe străzile din București și a încărcat imaginile pe rețelele de socializare.

Potrivit primelor informații, rezultatele au arătat că acesta a consumat cannabis.

„Am fost la Alex Velea și uite că nu mi-a purtat noroc să merg la el. Voiam să facem o piesă pentru părinții mei. Sub tutela mea, Moft Music, pentru că sunt producător muzical. Mama mea știe că sunt pui de șmecher, mama mea e șmecheră. Deci v-am lăsat fără cuvinte”, a declarat Fulgy la ieșirea de la INML.

Fulgy a avut probleme cu drogurile și cu jocurile de noroc

În cadrul unei emisiuni TV, Fulgy a declarat că a fost internat într-o clinică de dezintoxicare din Spania.

„Este o știre care vehiculează că eu am fost la un centru de dezintoxicare. Adică Spitalul 9, de nebuni, unde te leagă, te bagă, te drege sau ce se mai întâmplă acolo. Am fost acum 3-4 ani, când nu erau aceste zvonuri, într-un institut despre droguri, probleme psihice în Spania. Am stat o lună și jumătate acolo. Erau cei mai mari psihiatri care se ocupă de astfel de cazuri, plus duhovnici. Am fost acolo, lângă mare, am făcut multe activități. A costat cam 80.000 de euro, așa m-am dezvoltat personal”, a spus atunci Fulgy.

Mai mult, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a pierdut sume foarte mari la cazino.

„Ajunsesem din cauza stilului meu de viață foarte nașpa, adică mă trezeam la 10 seara și mergeam afară și ce puteam să fac seara, cazino, femei, băutură și distracție. Nu îndemn pe nimeni să se joace la cazino, am pierdut sume de la 1 leu la aproape 90.000 de lei pe seară, cea mai mare lovitura a mea a fost de 250.000 de euro. Tatăl meu mi-a dat interzis ca să nu mă mai joc pentru că la vârsta aia nu îmi mai socotea mie”, a mai povestit Fulgy.

A fost arestat într-o țară străină

Totodată, Fulgy și-a amintit și de momentul în care a ajuns la închisoare. El a vorbit deschis despre una dintre cele mai grele experiențe din viața sa, care chiar l-a marcat. Fiul Vioricăi de la Clejani a avut probleme cu legea în timp ce se afla în Thailanda. Pentru faptele sale, chiar a ajuns la închisoare și a fost nevoit să plătească o sumă colosală pentru a fi eliberat.

Fulgy a povestit că a luat un taxi, iar șoferul a încercat să profite de el, cerându-i 300 de euro pentru o cursă de 10 euro. Taximetristul a încercat să îi întindă o cursă și, după ce a devenit agresiv verbal, Fulgy și-a ieșit din minți și l-a lovit pe bărbat. Acesta a căzut lat și a leșinat, iar timp de câteva secunde a fost inconștient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *