Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță din Clejani, va fi eliberat de la Spitalul Obregia. Cum îl așteaptă părinții

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță din Clejani, va fi eliberat de la Spitalul Obregia. Cum îl așteaptă părinții

27 iun. 2021, 19:25,
în Cancan ultimă oră

Fulgy, fiul celebrilor lăutari Viorica și Ioniță din Clejani, se va elibera de la Spitalul Obregia, acolo unde a fost internat pentru dezintoxicare, după ce a fost prins băut la volan.

Fulgy urmează să fie externat acum, iar Viorica de la Clejani a decis să îi pregătească apartamentul pentru momentul sosirii și i-a făcut curățenie.

Artista este cea care a făcut anunțul, prin intermediul unor filmulețe publicate pe TikTok.

Fiul Clejanilor deține un apartament de 150.000 de euro, situat într-o zonă bună a Capitalei, mobilat modern.

Părinții s-au pregătit intens pentru venirea fiului lor acasă.

În tot acest timp în care Fulgy a fost internat în spital, pentru a primi îngrijire de specialitate, Viorica și Ioniță de la Clejani și-au apărat fiul.

Fulgy, fiul Clejanilor, probleme cu drogurile

La începutul lunii iunie, Fulgy a fost surprins de autorități la volan sub influența unor substanțe interzise. De aici a pornit un întreg scandal în care au fost implicați și părinții lui care, în mod evident, i-au luat partea tânărului spunând că îl vor susține indifernt de problemele pe care le are.

„Pentru mine este foarte greu. Sunt mama lui și o să am grijă de el până când o să închid ochii pe acest Pământ. Sunt mama lui. În fața lui Dumnezeu o să am grijă de băiatul meu zi de zi. Dacă făcea o crimă, mergea la pușcărie. Dacă făcea ceva, se certa cu legea. (…) Eu nu gândesc în modul «eu te-am făcut, eu te omor». Eu mă gândesc că «eu te-am făcut, eu am grijă de tine». (…) Nu pot să îl las pe Fulgy sau să îl răstignesc pe cruce”, spunea Viorica, în urmă cu câteva săptămâni.

Fulgy a ajuns la Obregia după ce a avut un comportament recalcitrant și agitat la adresa unor agenți de poliție. Nu este prima dată când fiul Clejanilor ajunge pe mâna medicilor. În 2018, Fulgy a fost tratat și la Spitalul pentru Toxicodependențe şi Psihiatrie “Sf. Stelian” și, mai apoi, părinții lui au decis să-l trimită la o clinică de dezintoxicare din Spania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *