Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fulgy, filmare scandaloasă cu Viorica de la Clejani! Ce a putut să-i facă în plină stradă

Fulgy, filmare scandaloasă cu Viorica de la Clejani! Ce a putut să-i facă în plină stradă

08 iun. 2021, 13:41,
în Cancan ultimă oră

Fulgy a avut o atitudine grosolană față de mama lui, în public, chiar în timp ce Viorica se ruga de el să nu mai filmeze și să nu posteze nimic pe internet. Tânărul nu a băgat-o în seamă.

Fulgy a ajuns rapid, în câteva săptămâni, cel mai controversat personaj al showbiz-ului românesc. Tânărul s-a făcut remarcat prin atitudinea scandaloasă pe care a avut-o față de mai multe vedete, jurnaliști dar și față de propria lui familie.

Dan Manole, pe numele său real, pare scăpat de sub control, motiv pentru care, în acest moment el a ajuns să fie închis la Spitalul de Psihiatrie Obregia, la îndemnul tatălui său, care a apelat la organele de poliție.

Cu o zi înainte să fie reținut de polițiști și mai apoi închis la spital, Fulgy s-a filmat pe stradă, împreună cu mama sa, Viorica. Tânărul a arătat, la un moment dat, o lipsă de respect față de cea care i-a dat viață, spunând amuzat „Pe ce cânți, fă, tu?”, totul în timp ce Viorica de la Clejani îi cere neîncetat să închidă live-ul.

Ioniță de la Clejani, declarații după ce l-a reclamat pe Fulgy la Poliție

Ioniță a vrut să precizeze faptul că nu și-a reclamat fiul la Poliție, după cum s-a vehiculat în presă. Acesta a dezvăluit că Fulgy a recurs la toate trucurile din ultima vreme, pentru că și-a dorit să atragă atenția asupra lui și, totodată, s-a inspirat din viața starurilor din SUA – este vorba despre surorile Kardashian, Cardi B și Snoop Dogg.

“Poliția a ajuns acasă, nu a mers el la poliție. Nu, nu am chemat eu Poliția, ziarele scriu. Nu, nu… (…). El urmărește foarte mult ce se întâmplă în afară, la Cardi B, Kardashian, Snoop Dogg și a adoptat strategia lor, e modul lui de a fi în centrul atenției. Când a făcut muzică clasic, nimeni nu a vorbit despre el.

(…). La momentul acesta, el s-a oprit, și-a atins scopul: se vorbește doar despre el”, a precizat cunoscutul artist în cadrul emisiunii prezentată de Cătălin Măruță.

Ulterior, tatăl lui Fulgy a mai spus: “Nu e internat. Ăsta e modelul lui de promovare. Uitați-vă, cum vorbești de lucruri bune, nici dracu nu te bagă în seamă, dar așa….

Mi-a spus: «Tu ești bătrân». Exact ce face Snoop Dogg, e modul lui de a se promova. (…). Este foarte talentat: cântă cu chitara bass, cu clapa, este extrem de inteligent și frumos”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *