Prima pagină » Radio » Actualitate » Fulgy, executat silit de fosta iubită. Bia Khalifa vrea să-și recupereze toate pierderile

Fulgy, executat silit de fosta iubită. Bia Khalifa vrea să-și recupereze toate pierderile

20 apr. 2023, 15:22,
în Radio

Fulgy este executat silit de fosta iubită, Bia Khalifa, care vrea să-și recupereze toate pierderile cauzate de băiatul Clejanilor. Celebrii lăutari s-au trezit cu executorul la ușă care încearcă să obțină banii cheltuiți de blondină cu fostul iubit. În caz contrar, Bia Khalifa îi va face plângere penală lui Fulgy pentru toate pierderile suferite.

Fulgy și Bia Khalifa au avut o relație de scurtă durată, dar care s-a termint cu mare scandal. În urmă cu ceva timp, Bia Khalifa a cerut un ordin de restricție pentru fostul ei iubit, dar nu a fost acceptat. Acum, blondina a decis să apeleze la avocatul ei și i-a trimis lui Fulgy executorul la ușă. Și aceasta deoarece Bia Khalifa vrea să fie despăgubită pentru tot ce a cheltuit din cauza lui.

Fulgy, executat silit de fosta iubită, Bia Khalifa

Bia Khalifa ar fi încercat să vorbească cu Fulgy pentru a-i înapoia banii și a dorit o rezolvare amiabilă. Ba chiar a apelat și la tatăl artistului, Ioniță de la Clejani, însă nu a avut sorți de izbândă. Cum Bia Khalifa nu a putut rezolva situația, i-a trimis fostului iubit un executor la ușă.

Tânără își dorește să primească înapoi banii pe care i-ar fi cheltuit din cauza fostului ei iubit. După ce încercat să obțină un ordin de restricție împotriva artistului, Bia Khalifa a ales o altă variantă. Aceasta i-a trimis executorul la ușă lui Fulgy.

Bia Khalifa a dezvăluit că i-a cumpărat lui Fulgy mai multe haine, după ce ar fi plătit și o amendă din cauza lui. Acum, blondina vrea despăgubire pentru toate aceste bunuri.

„Executorul s-a dus să-i lase scrisoarea transmisă de avocatul meu, respectiv Ionuț Dojan. Dacă după această scrisoare nu își dă seama de cât de gravă e situația, nu e conștient… Eu dacă aș fi primit-o, aș fi rezolvat situația. Dacă el nu rezolvă înseamnă că nu e conștient de ce se întâmplă și de consecințele pe care le are”, a declarat Bia Khalifa

Bia Khalifa vrea să fie despăgubită și pentru amenda din Milano

Dacă nici de această dată fiul Clejanilor nu va lua în serios notificarea de punere în întârziere de la avocatul Biei Khalifa, Fulgy va ajunge în instanță. Tânăra e decisă să-i facă plângere penală acestuia pentru toate pierderile pe care le-ar fi avut în perioada când au fost împreună. Așadar, Fulgy are la dispoziție trei zile pentru a putea să-i dea înapoi banii Biei Khalifa.

„Prin această scrisoare îi e transmis că mi-a luat chestiile, le-a purtat, trebuie să mi le despăgubească, trebuie să-mi despugubească și amenda din Milano, laptopul spart, telefonul. El are trei zile să-mi dea chestiile, dacă nu îi vor face plângere penală”, a mai spus Bia Khalifa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *