Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fulgy, despre moartea șocantă a lui Răzvan Ciobanu: „Cineva i-a făcut rău”

Fulgy, despre moartea șocantă a lui Răzvan Ciobanu: „Cineva i-a făcut rău”

01 iun. 2021, 17:14,
în Cancan ultimă oră

Fulgy a făcut declarații care mai de care mai controversate seara trecută la Xtra Night Show, vorbind atât despre problemele sale cu drogurile, cât și despre problemele altora, printre care l-a menționat și pe regretatul designer Răzvan Ciobanu, despre care se crede și acum că ar fi murit în timp ce era sub influența anumitor substanțe, de aici producându-se și accidentul în care și-a dat ultima suflare.

Fulgy de la Clejani a făcut multe dezvăluiri incendiare seara trecută la Xtra Night Show, printre care și unele legate de moartea celebrului designer Răzvan Ciobanu în teribilul accident ce a avut loc în urmă cu mai bine de doi ani, chiar de Paște.

Fiul celebrilor lăutari a tras un semnal de alarmă și le-a spus tuturor celor care se uitau la acel moment la emisiunea de pe Antena Stars cât de periculoase sunt substanțele psihoactive și cât rău pot face unor persoane care nu au auto-control. Făcând o paranteză, tânărul a vorbit despre cazul lui Răzvan Ciobanu, căruia i se găsiseră în organism mai multe tipuri de droguri dintre cele mai periculoase, cocktail-ul rezultat fiind, cel mai probabil, principalul motiv pentru care a pierdut controlul volanului mașinii în care se afla, ajungând într-un copac și murind pe loc.

Fulgy a lansat o ipoteză incendiară în cazul morții lui Răzvan Ciobanu

Fulgy a mai adăugat că nu vrea să ajungă în aceeași situație, să îi fie pusă viașa în pericol din cauza drogurilor, ba chiar a și jurat că nu va mai consuma niciodată astfel de substațe ilegale, tocmai pentru că vrea să își continue viața sănătos, atât fizic, cât și psihic.

„Când a murit Răzvan Ciobanu, Dumnezeu să-l odihnească…a luat marfă proastă, asta e părerea mea. Cineva i-a făcut rău. Şi din cauza a ceea ce a simţit în momentul ăla, s-a omorât. Eu nu vreau să mă omor, oameni buni”, a declarat Fulgy la Xtra Night Show.

Pe lângă cele spuse despre Răzvan Ciobanu, Fulgy a povestit și ce s-a întâmplat în seara în care a fost prins conducând în timp ce se afla sub influența drogurilor. După spusele tânărului, Viorica și Ioniță de la Clejani au început să țipe și să se revolte din cauză că oamenii legii l-au ridicat pe fiul lor și l-au dus la INML pentru a da probe fiziologice.

„Mama a ajuns să ţipe, pentru mine sare şi în pistol. Discuţiile au degenerat şi în momentul ăla am zis, bă, să moară, să facă, de nu mergem la INML acum. Şi tata a spus, „bă, de ce mi-l luaţi de acasă?” Un poliiţist de 1,79, cu ochii căprui, slăbuţ, a spus „am ordin de sus să-i fac analize copilului tău”, a mai spus acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
03 octombrie 2024
03 octombrie 2024