Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fulgy de la Clejani, în lacrimi pe YouTube! Explică s-ar fi întâmplat sâmbăta seară: Am fost la Alex Velea şi…

Fulgy de la Clejani, în lacrimi pe YouTube! Explică s-ar fi întâmplat sâmbăta seară: Am fost la Alex Velea şi…

31 mai 2021, 09:30,
în Cancan ultimă oră

 

Fulgy de la Clejani ar fi fost prins, sâmbăta seara, sub influenţa drogurilor la volan de Poliţia Rutieră din Bucureşti! La mai puţin de 24 de ore de la incident, băiatul Vioricai şi al lui Ioniţă a explicat într-un live pe YouTube ce s-ar fi întâmplat!

Drama în familia Vioricai şi al lui Ioniţă de la Clejani! Fulgy, fiul lor, a fost prins de Poliţie la volan sub influenţa unor substanţe interzise! Mai exact, potrivit unui comunicat dat de oamenii legii, tânărul a ieşit pozitiv în urma testării cu aparatul DrugTest.

“Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost depistat conducând pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei sub influenţa substanţelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest a fost indicat faptul că acesta a consumat canabis. În cauză a fost condus la sediul INML în vederea prelevării de probe biologice şi a fost întocmit dosat de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 336 din Codul Penal”, se arată în comunicatul transmis de Poliţie.

La mai puţin de 24 de ore de la incident, Fulgy a explicat într-un live ce s-ar fi întâmplat în acea seară! Acesta a recunoscut că a consumat substanţe interzise în anii trecuţi, dar susţine că acum doar a inhalat ce au fumat alţii într-o încăpere.

“Sunt cel mai prost exemplu de copil din țara asta. Mi-am dezamăgit familia, mi-am dezamăgit sora, mi-am dezmăgit prietenii, fanii, că am fani din cauza părinților mei, că-i iubesc prea mult și, automat, mă iubesc și pe mine. Vreau să spun că sunt cel mai prost exemplu de pe pământul ăsta. Nu sunt primul și ultimul care greșește.

Nu vă drogați, că vă consumați fericirea. S-ar putea să trăiți cu impresia că sunteți bine și că faceți bine, dar, credeți-mă că vă spun din proprie experiență. Mă uit la mine în trecut și mă uit acum, un om normal la cap, realizat, nu se droghează”, a mărturisit Fulgy pe YouTube.

“În legătură cu ieri, nu pot să zic decât că trăiesc într-o ţară coruptă şi doar atât. Ieri m-am trezit, am mâncat, iar seară pe la 7-8 am fost la Alex Velea, prietenul familiei noastre. Am ajuns acolo la studio cu motivul de a face o piesă pentru căţelul meu. Am făcut un grătar cu toţi băieţii de la Golden Boy. Nu pot să spun că m-a turnat cineva, pentru că sunt nişte băieţi deosebiţi.

De obicei în studiouri, nu la Alex Velea, se fumează iarba, pentru că iarba este un drog psihoactiv, care îţi măreşte secreţia de dopamină, ceea ce înseamnă plăcere, şi serotonină, ceea ce înseamnă fericire. Automat atunci când te simţi bine şi eşti fericit, e un plus. Eu vă jur că sunt plictisit de droguri, când eu mă drogam nu ştia nimeni, când bagam cocaina, când trăgeam, când fumam, când făceam greşeli. (…) În momentul de faţă nu mă droghez, am un progam foarte echilibrat şi merg la sală, pentru că sala m-a salvat de la dependenţa.

După petrecerea de la Alex Velea, eu am plecat cu doi băieţi de-ai lui care nu aveau niciun drog la ei. Am ajuns acasă la intersecţia de la Baba Novac unde era un filtru de poliţie cu 15, 16 maşini, unde am oprit şi am spus: Pot să fac dreaptă aici? Un poliţist mi-a spus: da. După ce am intrat în discuţie cu el m-a recunoscut şi mi-a cerut permisul şi buletinul doar ca să mă legitimeze. Mi-a făcut alcooltest. Care a ieşit 0 şi m-au lăsat să plec.

După aceea eu am luat-o înainte cu permisiunea poliţistului, am făcut dreapta. Am fost urmărit de o altă maşină de poliţie, iar atunci când am ajuns în faţa casei a dat drumul la girofar şi a mai chemat încă două maşini. Atunci mi-au făcut test de droguri. Apoi am plecat cu poliţiştii la IML, unde mi-au recoltat sânge şi salivă. S-a aflat că am THC 5. Am inhalat, am stat cu oameni care fumează iarba. V-am spus: eu sunt plictisit de ele. În legătură cu dosarul penal, nu cred că am, pentru că nu au venit analizele de la IML, durează 48 de ore”, a mai explicat Fulgy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *