Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fulgy de la Clejani are din nou probleme cu legea! A ajuns din nou în instanță

Fulgy de la Clejani are din nou probleme cu legea! A ajuns din nou în instanță

23 nov. 2022, 22:40,
în Cancan ultimă oră

Fulgy este unul dintre cele mai controversate personaje din showbiz-ul românesc, dar de ceva timp a dispărut din atenția publicului. Se pare, însă, că revine acum așa cum ne-a obișnuit: are din nou probleme cu legea și a ajuns în instanță! Fiul Clejanilor este într-o situație extrem de dificilă.

Fulgy, fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani are din nou probleme cu legea. LA începutul acestei luni, tânărul a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare, iar acum se pare că a ajuns iar în fața instanței.

Fulgy, din nou probleme cu drogurile

Fulgy nu mai scapă de problemele cu legea. Fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a ajuns în instanță ți este judecat într-un dosar care vizează obligarea la tratament medical, pentru rezolvarea problemelor cu drogurile

„Admite excepţia de necompetenţă teritorială invocată din oficiu. Declină competenţa de soluţionare a sesizării de înlocuire a măsurii de obligare provizorie la tratament medical, dispusă cu privire la intimatul Manole Dan Constantin Fulgeraş în favoarea instanţei competente – Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti (instanţă în circumscripţia căreia se află unitatea sanitară Centru de Evaluare şi Tratament a Toxicodependenţelor pentru Tineri 2 sf. Stelian)”, arată comunicatul oficial.

Ce spune Fulgy, care s-a filmat relaxat, acasă la el, chiar după condamnare

Miercuri, 9 noiembrie, mezinul familiei Clejanilor a fost condamnat definitiv pentru tălhărie și este nevoit să plătească cheltuielile de judecată. În luna iunie a anului trecut, tânărul ar fi tâlhărit și amenințat un jurnalist care îl filma. Iată despre ce este vorba!

În urmă cu un an, Fulgy a avut o reacție neșteptată la adresa unui jurnalist. Furios pentru că îl filma, mezinul familiei Clejanilor i-ar fi luat acestuia telefonul, iar apoi l-a agresat fizic. Mai mult decât atât, tânărul i-ar fi adresat victimei amenințări cu moartea.

„Hai bună dimineața, oameni buni, din halatul ăsta roșu și cu cea mai bună stare, pentru că am cea mai frumoasă viață! Vreau și eu să vă anunț în felul următor: Nu sunt la pușcărie și mai e cale lungă, doamne ferește și apără pe toată lumea. Vă pup”, a postat Fulgy pe contul său de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *