Prima pagină » Cancan » Fulgy are o nouă iubită și vrea să facă nunta cât mai repede. Cine este aleasa băiatului Clejanilor

Fulgy are o nouă iubită și vrea să facă nunta cât mai repede. Cine este aleasa băiatului Clejanilor

16 apr. 2024, 11:01,
în Cancan

Fulgy, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a dat de veste că are o nouă iubită și vrea să facă nunta cât mai repede. Tânărul, care se află în Dubai și se concentrează pe definitivarea studiilor muzicale, pare să se fi îndrăgostit. Din primele informații, aleasa lui Fulgy ar fi Roberta, una dintre concurentele actualului sezon „Casa Iubirii”.

Fulgy a revenit în forță după ce a lipsit o lungă perioadă din mediul online. În prezent, tânărul se află în Dubai și se concentrează pe definitivarea studiilor muzicale. Însă de curând, băiatul Clejanilor și-a reluat activitatea pe TikTok, iar tot acolo pare că și-a întâlnit și aleasa. Din primele informații, tânărul s-a îndrăgostit de una dintre concurentele de la Casa Iubirii și vrea să o ia de soție. Mai mult, Fulgy a anunțat că își dorește să facă nunta cât mai repede.

Fulgy are o nouă iubită și vrea să facă nunta cât mai repede

În ultima vreme, fiul Clejanilor a dispărut din mediul online, însă de puțin timp și-a refăcut apariția. Spre deliciul fanilor, acesta și-a reluat activitatea pe TikTok, iar recent a declarat că și-a găsit aleasa. A cunoscut-o pe cea care i-a furat inima în mediul online, iar după ce a făcut un live împreună cu ea a mărturisit că este îndrăgostit și că vrea să facă nuntă. Dar iată cine este cea care l-a cucerit pe Fulgy.

Așa cum spuneam, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a revenit în mediul online, după o lungă perioadă în care fanii săi nu au mai știut nimic de el. Pe TikTok, tânărul a întâlnit-o pe Roberta, una dintre concurentele actualului sezon Casa Iubirii.

Cei doi au făcut un live împreună, iar Fulgy a fost fascinat de blondină. Acesta a fost impresionat de frumusețea concurentei, așa că a început să o curteze. Mai mult, până la finalul conversației, fiul Clejanilor s-a declarat îndrăgostit și spune că vrea să facă nunta cu Roberta.

Băiatul Clejanilor a spus ce planuri are cu Roberta

Fulgy de la Clejani i-a transmis tinerei sentimentele sale și i-a promis că o așteaptă până când aceasta va ieși din emisiunea de la Kanal D, iar apoi are planuri mari. Acum, rămâne de văzut dacă și Roberta are aceleași sentimente pentru fiul celebrilor lăutari.

„Când termini cu emisiunea, dă-mi un mesaj. Eu nu stau la discuții. Te văd într-o rochie verde smarald, un colier la gât, cercei, coc și direct nuntă! Să-ți iau casă, să facem casă frumoasă, să nu-ți lipsească nimic. Sunt băiat serios și muncitor. (…)

Ești frumușică, mă! Să-mi dai follow pe Instagram. Îmi place dulceața ei, nu e vorba de aparențe. Frumusețea se duce la un moment dat”, i-a transmis Fulgy tinerei care i-a furat inima, în timpul live-ului de pe TikTok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *