Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fulgy are din nou probleme cu legea. Cum a ajuns băiatul Clejanilor în acest scandal

Fulgy are din nou probleme cu legea. Cum a ajuns băiatul Clejanilor în acest scandal

13 apr. 2022, 19:31,
în Cancan ultimă oră

Fulgy de la Clejani s-a trezit cu un nou proces, din cauza neînțelegerilor dintre un service auto și o firmă de asigurări. Miza este de 600 de euro, însă pentru Prințul Clejanilor înseamnă un scandal în plus și o înfățișare nouă la tribunal. Procesul în care Fulgerică Manole, pe numele său de scenă Fulgy de la Clejani, are calitatea de intervenient (situație în care se află de obicei autorii unor accidente rutiere pentru care firmele de asigurări refuză să plătească despăgubiri) a fost deschis recent de reprezentanții unui service auto din cartierul Cotroceni.

Cum a ajuns Fulgy de la Clejani în acest scandal

Conform portalului instanțelor de judecată, miza procesului este o factură de aproximativ 600 de euro pe care firma la care Fulgy avea poliță RCA în momentul evenimentului rutier refuză să o achite.

Așa că firma țepuită a decis să-și caute dreptatea la tribunal, chemându-l și pe Fulgy, în calitate de intervenient, potrivit spynews.ro.

Ce s-a întâmplat cu dosarul în care Fulgy de la Clejani a tâlhărit un jurnalist

Fulgy de la Clejani, încă nu a scăpat de acuzația de tâlhărie

Fulgy este un personaj extrem de controversat din showbizul românesc. Acesta întotdeauna își expune liber părerile și nu ține cont nici măcar de consecințele faptelor sale. În urmă cu câteva luni, fiul Clejanilor i-a luat telefonul unui jurnalist, apoi l-a lovit cu pumnul în față. Omul de presă a făcut o plângere împotriva lui Fulgy, iar dosarul se află în desfășurare.

În dosarul în care Fulgy este judecat pentru că a tâlhărit un jurnalist, magistrații i-au impus să meargă la medic, pentru a-și rezolva problemele de comportament, avertizând că, în caz contrar, îl vor duce cu forța la psihiatrie sau la dezintoxicare.

Theo Rose a vorbit despre decăderea lui Fulgy de la Clejani

Theo Rose a vorbit despre decăderea lui Fulgy de la Clejani și nu își poate explica ce s-a întâmplat cu fiul celebrilor lăutari. Artista a povestit că îl cunoaște foarte bine pe băiatul Clejanilor, cei doi fiind colegi de liceu și buni prieteni. Theo Rose a mai spus despre Fulgy că în trecut muncea și studia foarte mult și chiar era olimpic.

Theo Rose a fost colegă de liceu și bună prietenă cu Fulgi de la Clejani, despre care are numai cuvinte de laudă. Cântăreața spune că fiul Clejanilor a fost mereu un copil cuminte, care învăța foarte bine și foarte talentat la pian. Theo Rose nu-și explică decăderea lui Fulgy de la Clejani și cum a ajuns dintr-un copil olimpic un adult afectat de consumul de droguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *