Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fulgy a recunoscut că a consumat droguri. Ce decizie a luat acum: „Îmi pare rău, mamă, că…”

Fulgy a recunoscut că a consumat droguri. Ce decizie a luat acum: „Îmi pare rău, mamă, că…”

03 iun. 2021, 17:36,
în Cancan ultimă oră

Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani, a fost prins în timp ce conducea sub influența drogurilor, iar polițiștii au deschis un dosar penal pe numele acestuia. Tânărul în vârstă de 23 de ani spune că ia în calcul să se mute în Las Vegas pentru că este nemulțumit de cum a fost tratat după ce s-a aflat că a consumat canabis. De altfel, a și recunoscut că a fost consumator de droguri.

Fulgy este nemulțumit de cum a fost tratat după ce s-a aflat că a condus sâmbătă seară, 29 mai, sub influența drogurilor. Fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani, după cele întâmplate, se gândește să părăsească România și să se mute în SUA, mai exact în Las Vegas.

Dan Manole, pe numele lui real, își dorește să își cumpere un apartament în Las Vegas și să trăiască acolo așa cum vrea el. Faptul că a ajuns în atenția presei, iar cazul lui este intens mediatizat, l-a făcut pe Fulgy să decisă că i-ar fi mai bine în Statele Unite ale Americii.

Fulgy vrea să se mute în SUA după ce a fost prins drogat

Fulgy i-a cerut iertare mamei lui, Viorica de la Clejani, pentru faptul că vrea să plece în Las Vegas.

„Îmi pare rău, mamă, că spun asta, dar o să plec în Las Vegas şi-mi iau un apartament acolo, şi nu mai stau în România’, a declarat Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță din Clejani.

Înainte de a fi oprit de Poliție, tânărul se filma în timp ce conducea și părea că se simte foarte bine. Câteva ore mai târziu, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a fost oprit de Poliție și aceștia au constatat că era drogat. Fulgy a fost dus la Institutul Național de Medicină Legală pentru a i se recolta probe biologice. Rezultatele au arătat că băiatul Clejanilor a consumat cannabis.

Fulgy: „Mama mea știe că sunt pui de șmecher’

În plus, Fulgy s-a filmat din mașina de Poliție și nu părea deloc afectat de ceea ce tocmai i se întâmplase, ba chiar îi părea bine.

„Eu dacă sunt ceva pe pământul ăsta, nu sunt altceva decât șmecher. Am făcut un test simplu, nu mi s-a întâmplat nimic. Acasă a fost o discuție mai aprinsă cu părinții mei pentru că mie nu mi se pare normal să te oprească trei, patru mașini de poliție la fel și abia al patrulea să îți ceară test de droguri’, a spus Fulgy.

După ce a ieșit de la INML, Fulgy a surprins cu declarațiile pe care le-a făcut. „Mama mea știe că sunt pui de șmecher, mama mea e șmecheră. Deci, v-am lăsat fără cuvinte’, a mai spus tânărul.

Fulgy recunoaște că s-a drogat

După ce a fost oprit de Poliție, Fulgy a recunoscut că s-a drogat. Băiatul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani a postat un video pe una dintre rețelele sociale, unde vorbește printre lacrimi despre problemele pe care le are cu drogurile.

‘Vreau să spun că sunt cel mai prost exemplu de pe pământul ăsta. Nu sunt primul și ultimul care greșește. (…)

Mulțumesc lui Dumnezeu că încă sunt în viață, mulțumesc lui Dumnezeu că am două mâini și două picioare, mulțumesc lui Dumnezeu că nu sunt nebun cu capul, că nu am schizofrenie, că părinții mei încă sunt în viață la cât de rău și ce s-a întâmplat fără voia mea, fără voia noastră, la cât de rău e pe pământul ăsta. Nu sunteți în măsură să vorbiți de un om care consumă substanțe interzise. Am vrut să nu mor. Mi-am dorit să nu mor. Ajunsesem într-un punct când ori ajungeam la pușcărie, ori la spitalul de nebuni, ori omoram pe cineva, pentru că asta judeca creierul meu la cât l-am nenorocit cu droguri. (…) Eu, vă jur pe familia mea, că sunt plictisit de droguri. Nu știa nimeni când băgam cocaină, când trăgeam, când făceam greșeli. Mi-am dat seama singur și m-am dus și m-am internat în Spania’, a spus Fulgy pe canalul său de YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *