Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fuego împlinește astăzi 44 de ani. Cele mai frumoase melodii cantate de Paul Surugiu

Fuego împlinește astăzi 44 de ani. Cele mai frumoase melodii cantate de Paul Surugiu

23 aug. 2020, 09:32,
Cristian ZAVASTIN în Cancan ultimă oră

Paul Surugiu – Fuego împlinește astăzi 44 de ani și își va sărbători ziua de naștere, în premieră, alături de publicul său. Fuego a ales să organizeze un concert special, „Ziua mea”, care va avea loc la Grădina de Vară din Herăstrău, din București, intrarea de la Arcul de Triumf, de la ora 20.00.

Evenimentul va respecta recomandările impuse de autorități cu privire la măsurile de prevenire privind infectarea cu COVID-19. Astfel, oamenii vor sta distanțați, iar concertul va putea fi realizat fără probleme sau riscuri majore.

Paul Surugiu -Fuego propune publicului o sărbătoare atipică, alături de band-ul său, o călătorie prin cei 25 de ani de activitate, prin amintirile si trăirile sale, un show dinamic, cu multe surprize. Cei care vor veni alături de interpret vor avea posibilitatea să asculte mare parte dintre cele mai frumoase refrene, dar și melodii noi, lansate recent.

Fuego împlinește astăzi 44 de ani

Paul Surugiu le-a transmis un mesaj fanilor săi, pe care i-a invitat să petreacă alături de el.

„Dragii mei, vă aștept la «ZIUA MEA»! Ei bine, vreau să-mi petrec cea mai frumoasă zi din câte am avut, alături de voi. Îmi vor fi și prietenii aproape și mă voi bucura de cei 44 de ani pe care-i fac, pe scenă, în fața oamenilor, cu muzica și arta mea, cu band-ul meu și cu amintirile mele! E oarecum atipic, dar sper să-mi fiți aproape. Știu că va fi o seară de vară memorabilă, două ore pline de voie bună, de momente unice, emoție, antren și energie. Exact ce ne trebuie tuturor ca să ne mai revenim puțin!“, a spus artistul.

Fuego, piese celebre

Paul Surugiu – Fuego are peste 600 de piese în repertoriul său. Fuego abordează multe genuri muzicale, putând trece cu lejeritate de la pop la latino, de la dance la folclor, de la disco la etno.

Păstrând din specificitatea fiecărui gen musical, Feugo a reușit să câștige cinci discuri de aur și două de platină.

Dintre toate piesele sale, cele mai cunoscute sunt colinde.

Colindele cântate de Fuego sunt printre cele mai frumoase și reprezentative melodii de Crăciun. Cu siguranță, nu există român care să nu fi ascultat, cel puțin o dată, celebrul colind al lui Fuego, „Împodobește, mamă, bradul!”.

„Colindă pentru părinți“ este o altă melodie de Crăciun cântată de Fuego, extrem de emoționantă, care transmite un mesaj trist ce reușește să smulgă lacrimi de dor față de părinți.

Un colind vesel cântat de Fuego, „Bună seara, gazdă bună!“, aduce, așa cum spun și versurile, bucurie și voie bună în casa celor colindați.

Biografia lui Fuego

Fuego a absolvit Liceul „Dr. Ion Rațiu” Turda și Facultatea de Teatru din cadrul Universității Ecologice. Însă, în paralel cu aceste studii, în particular, Fuego a urmat cursuri de canto.

Paul Surugiu – Fuego are 27 de ani de carieră, în care a scos 31 de albume. A debutat în anul 1993, primul gen abordat fiind „latino dance”. În 1994, Fuego a lansat primul său album, denumit „O viață”.

Fuego a obținut de-a lunugul carierei mai multe premii la festivaluri din România și din străinătate, printre care trofeul de cristal la festivalul Șlagărul de aur de la Minsk. De asemenea a luat și premiul pentru cel mai bun album de colinde ale anului, „Spre rai“.

Soția lui Fuego

Dacă viața artistică a lui Fuego este una excepțioanlă, plină de succes, viața privată nu este la fel. Cea mai importantă femeie din viața lui Paul Surugiu – Fuego a fost Ana Maria Ciaușu.

Ana Maria Ciauşu, despre care s-a spus că a fost cea mai mare dragoste din viața artistului, a da fost la un pas de căsătorie cu Fuego.

Ana Maria Ciauşu şi Fuego au avut o relaţie care a durat din 2003 până în 2007. Cei doi urmau să se căsătorească, iar pe atunci au stabilit și cine urmează să le fie nașa de cununie, nimeni alta decât cântăreața de muzică populară Irina Loghin.

Unul dintre motivele despărțirii a fost și faptul că nu puteau avea copii împreună.

„Relația mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice și injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relația noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”, spunea supărat atunci Fuego.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 august 2024
03 august 2024