Prima pagină » Local » Frustrare uriașă pentru suporterii ieșeni! Golul lui Teixeira a fost prea puțin pentru a întoarce meciul cu Rapid
Frustrare uriașă pentru suporterii ieșeni! Golul lui Teixeira a fost prea puțin pentru a întoarce meciul cu Rapid

Frustrare uriașă pentru suporterii ieșeni! Golul lui Teixeira a fost prea puțin pentru a întoarce meciul cu Rapid

24 aug. 2024, 13:12,
în Local

Stadionul din Copou a fost aproape plin la meciul dintre Poli Iași și Rapid București. Din păcate ieșenii au pierdut meciul la o diferență de un gol.

După o primă repriză în care cele două echipe nu au riscat, în partea a doua fanii au avut ce vedea. Totuși, a fost o partidă frustrantă pentru ieșeni, deoarece fotbaliștii au dat senzația că pot obține mai mult.

Frustrare în rândul ieșenilor

Meciul a început dificil pentru Poli Iași deoarece giuleștenii au pus controlul pe joc, având o posesie superioară. Totuși nu au fost prea multe ocazii la cele două porți. Chiar înainte de pauză, Pașcanu a reușit să marcheze după ce apărarea noastră a fost surprinsă la o centrare lungă. După pauză Tony a încercat și-a sfătuit jucătorii sa fie mai agresivi și să împingă jocul în jumătatea adversă. Alb albaștrii au fost prinși pe contraatac, iar Rareș Pop a înscris. Pe final Tony a marcat totul pe cartea atacului si a făcut schimbări ofensive. Una dintre ele a dat roade, Teixeira a marcat un gol spectaculos. Ieșenii au forțat pe final și au avut cel puțin 3 șanse uriașe de a egala. Tony a rămas cu un gust amar după meci, mai ales când știa că echipa sa putea mai mult.

„Sunt supărat când nu iau 3 puncte sau un punct. Cred că am respectat Rapidul prea mult în prima repriză. Portarul lor a fost omul meciului, deci se înțeleg mult din acest lucru, puteam marca mult mai mult. Suntem o echipă care producem un joc ofensiv, am riscat și putea fi și mai bine. Eu tot am zis că suntem Moș Crăciun, primul gol nu-l pot accepta, ne-am lăsat prea ușor. Șumudică a adus un plus la echipa, s-a văzut”, a spus Tony după meci.

Probleme la finalizare

Poli Iași continue să se confrunte cu aceeași problemă, jucătorii nu înscriu în ciuda numeroaselor ocazii. Kamberi, Harrison sau Alin Roman au avut mai multe ocazii bune însă mereu a lipsit ultima atingere pentru a transforma faza în gol. Totuși și rapidiștii au tras mult de timp și au simulat pe teren pentru a tăia jocul ofensiv al gazdelor. Suporterii speră că situația din atac va fi rezolvată la următoarele meciuri.

Ieșenii au pierdut cu Rapidul, însă fanii nu pot spune că jucătorii au făcut un meci slab.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
24 august 2024
24 august 2024