Prima pagină » Local » Frumoasa ieșeancă vrea să obțină nota 10 la Bacalaureat! Motivul are legătură cu Untold!

Frumoasa ieșeancă vrea să obțină nota 10 la Bacalaureat! Motivul are legătură cu Untold!

07 iun. 2022, 02:00, 6 ,
Andreea Timofte în Local

Ioana Pauliuc este absolventă a Colegiului Național din Iași, iar vara aceasta va susține examenul de Bacalaureat. Tânăra are șanse mari să obțină nota 10 la examenul maturității, fiind motivată și de oportunitatea de a participa gratuit la unul dintre cele mai mari festivaluri din țară: Untold

Elevii care obțin nota 10 la examenul de Bacalaureat 2022 pot asista la Untold sau Neversea fără să plătească nimic, potrivit unui anunț al organizatorilor. Concret, absolvenții vor primi „un abonament gratuit pentru 4 zile”.

Frumoasa ieșeancă s-a pregătit intens pentru cel mai important examen, dar emoțiile sunt mari.

Surpriză pentru elevii de nota 10

Organizatorii Untold și Neversea și-au propus și anul acesta să susțină performanța în educație și să-i premieze pe cei care iau nota 10 la examenul de Bacalaureat. În acest an, cine obține nota maximă la toate materiile, va primi un abonament gratuit pentru patru zile la Untold sau Neversea.

„Cine ia 10 în bac intră gratuit la Untold, iar cine s-a înscris la examenul maturității primește preț special la abonamentele Untold și Neversea”, au anunțat organizatorii.

Pentru a ridica brățara de acces, cei care au luat 10 pe linie trebuie să aibă la ei un document care să ateste media generală 10: foaie matricolă și diploma de Bacalaureat. În plus, toţi cei care s-au înscris la examen în sesiunea din vară, vor putea să cumpere abonamente la preţuri cu circa 100 de lei mai mici faţă de preţurile standard, atât la Untold cât şi la Neversea.

Ioana crede are șanse mari să meargă gratuit la Untold

Ioana Pauliuc, în vârstă de 18 ani, a fost eleva Colegiului Național Iași, numărându-se printre elevii cu rezultate excelente la învățătură în anii de liceu. Aceasta speră din tot sufletul că la examenul de Bacalaureat va reuși să obțină nota maximă, întrucât își dorește să se bucure din plin alături de cei mai în vogă artiști de pe scena Untold.

Ioana apreciază inițiativa organizatorilor și se simte motivată.

„Desigur că am emoții pentru Bac, la fel ca majoritatea tinerilor. Ceea ce ne aseamănă sunt emoțiile, însă și motivația generată de oportunitatea de a merge la un festival la care vin artiștii pe muzica cărora ne pregătim pentru bac. Mă pregătesc pentru română, matematică și fizică, probe care sper să îmi ofere șansa de a-i întâlni pe marii artiști. Motivația nu constă doar în acest lucru, însă touch-ul artistic al șansei vine perfect în cadrul relaxării după o perioadă a pregătirii, a emoțiilor și a speranței că educația va funcționa întotdeauna alături de pasiunile elevilor care îi alimentează pentru a realiza performanță în domeniul profesional. Cred în îmbinarea celor două, în alternanța lor sau poate, în unele cazuri, în suprapunerea lor. Realizarea unui unui astfel de echilibru poate ajuta elevii să se cunoască pe ei înșiși, să descopere ceea ce le place și ceea ce vor să facă pe viitor, participarea la Untold pe baza performanţei fiind un început al acestei dualităţi benefice”, a declarat Ioana, care speră să se numere printre tinerii ce vor obţine nota 10 la examenul național de Bacalaureat.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`