Prima pagină » Titlurile zilei » Frumoasa artistă din Iași se deschide în fața publicului! Cum și-a surprins Cezara, blonda de la StageUp, fanii – GALERIE FOTO/VIDEO

Frumoasa artistă din Iași se deschide în fața publicului! Cum și-a surprins Cezara, blonda de la StageUp, fanii – GALERIE FOTO/VIDEO

16 mai 2022, 02:07,
Violina GORCINSCHI în Titlurile zilei

Cezara Chirvasă iese din ce în ce mai mult în evidență în lumea muzicii și în fața publicului. Artista ieșeancă a făcut zeci de mii de vizualizări la noua sa piesă interpretată alături de Micky IM, „We want peace”. Cântecul a fost lansat ca un sprijin pentru toți cei afectați de conflictul armat din Ucraina și conține mesaje anti-război. Cezara le promite fanilor și un proiect solo.

Cezara Chirvasă, o interpretă din Iași, vine în fața publicului cu proiecte noi. Muzica a fost de la început pasiunea sa, terminând Liceul de muzică și, ulterior, Facultatea de interpretare muzicală. Cântăreața face parte din trupa StageUp de mai bine de zece ani. După ce a lansat recent piesa „We want peace” în colaborare cu Mihai Iacob, aceasta vine cu un proiect proaspăt, „Dragoste și vin”, compus chiar de artistă.

Artista vine în fața publicului cu creații noi

Motivată de situația tragică din Ucraina, ea și echipa ei au dorit să transmită un mesaj clar care să ajungă la cât mai mulți oameni. Faptul că pacea este unul dintre cele mai valoroase și fragile lucruri. Astfel, recent, au lansat piesa „We want peace”, care a strâns deja zeci de mii de vizualizări.

„We want peace este o piesă compusă de Micky IM, Mihai Iacob, un tip super talentat, artist și el. A fost creată la Studio Up Records, producție Teodor Chirvasă StudioUp Records, interpretată de Micky IM feat. Cezara, subsemnata. Suntem o gașcă și o familie tare faină și uite că am reușit  împreună să  ne apropiem de 50.000 vizualizări în doar două zile. Mesajul piesei este pacea, atât în contextul războiului din Ucraina, cât și în toate conflictele din lume. Am fost, într-adevăr, profund mișcați de ceea ce li se întâmplă  vecinilor noștri. Le-am fost și le suntem aproape și, de asemenea, sperăm din toată inima ca mesajul acestei piese să ajungă cât mai departe și să fie pace atât în Ucraina, cât și peste tot în lume! Vis-a-vis de videoclip am ales ca și simbol puritatea și apropierea de natură. Mereu când apare o criză, o problemă existențială, omul se întoarce la natură, la esență, de fapt. Mulțumim pe această cale lui Sebastian Dartu pentru profesionalism, dedicare și implicarea în crearea acestui videoclip”, explică artista.

Cezara Chirvasă, omul de pe scenă și omul din culise

Artista ieșeancă a simțit chemarea scenei încă din primele momente ale copilăriei. Observându-i pasiunea și energia atunci când susținea concerte în fața oglinzii, părinții au decis să îi valorifice aceste calități.

„Pasiunea pentru muzică cred că a existat dintotdeauna. Mereu cântam prin casă, dansam și mă maimuțăream în fața oglinzii. Eram bucuria casei, ca să zic așa. Astfel, ai mei părinți m-au îndrumat, bineînțeles, spre Liceul de muzică și, mai apoi, la Facultatea de interpretare muzicală. În prezent sunt solistă în trupa StageUp și artist, songwriter în StudioUp Records. Cine sunt eu astăzi? Încă încerc să aflu. Sunt într-o continuă căutare și dezvoltare din punct de vedere artistic, spiritual și emoțional. Ofer lumii o parte din trăirile și visele mele prin muzică și creațiile proprii”, povestește cântăreața.

Ia în calcul un proiect solo

Cezara și-a început activitatea cu trupa de zece ani și spune că este proiectul în care a investit cel mai mult timp, pasiune, energie și speranță. În ciuda schimbărilor prin care a trecut grupul, ea a rămas netulburată în visul ei de a face muzică.

„Mă motivează pasiunea pentru muzică și nu o simt deloc ca pe o muncă. E pură plăcere. În egală măsură mă motivează și feedbackul oamenilor care ne apreciază, la toate evenimentele noastre”, adaugă Cezara Chirvasă.

Cezara Chirvasă are ambiții mari în ceea ce privește cariera sa muzicală. După ce a lansat melodia pe Youtube, aceasta a anunțat că va oferi publicului și alte piese, de data aceasta solo.

„În viitorul foarte apropiat, urmează să lansez un proiect solo, alături de echipa mea de la Studio UP Records. Prima piesă, compusă chiar de mine, va fi lansată în doar câteva zile. Piesa se numește Dragoste și vin și sunt sigură că în ea se vor regăsi toți cei care prețuiesc iubirea și nu uită ușor. Vă invit să o ascultați și să trageți cu ochiul la noi cât mai des, the best is yet to come”, anunță Cezara Chirvasă, o artistă de succes din Iași, se deschide în fața publicului.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024