Prima pagină » Radio » Actualitate » Frumoasa actriță din România care s-a căsătorit în secret! Cum arată vedeta în rochie de mireasă și cine este soțul ei

Frumoasa actriță din România care s-a căsătorit în secret! Cum arată vedeta în rochie de mireasă și cine este soțul ei

31 mai 2023, 11:45, 1 ,
în Radio

Frumoasa actriță Ana Odagiu s-a căsătorit, marți, 30 mai, în secret, și a dat vestea printr-o postare pe contul ei de Instagram. Alesul vedetei este un coleg de breaslă, Conrad Merricofer, cu care are o relație din 2022. Pentru ziua cea mare, Ana Odagiu a ales o rochie de mireasă albă cu un model clasic, dar de efect, care i-a pus în valoare silueta.

Ana Odagiu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din țara noastră și se poate lăuda cu o carieră de succes. În prezent, actița trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Conrad Mericoffer. După ce în toamna anului trecut cei doi își făceau publică relația, acum și-au luat inima în dinți și au decis să spună marele „DA!” în fața ofițerului Stării Civile.

Frumoasa actriță Ana Odagiu s-a căsătorit

Marți, 30 mai, a fost cea mai importantă zi pentru Ana Odagiu și Conrad Mericoffer. Cei doi s-au căsătorit și au radiat de fericire în ziua în care au spus „Da” în fața ofițerului de Stare Civilă. Pentru ziua cea mare, vedeta a ales o rochie de mireasă albă cu un model clasic, dar de efect, care i-a pus în valoare silueta. Vedeta a accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi în aceeași culoare, iar părul și l-a lăsat desprins pe umeri.

Și dacă Ana a optat pentru un look simplu, un machiaj cât mai natural și câteva bucle lejere, nu același lucru se poate spune despre Conrad Mericoffer. Mirele a ales să poarte o ținută mult mai relaxată, purtând o pereche de pantaloni bej și o cămasă albă de in. Proaspeții însurăței au ciocnic apoi un pahar de șampanie cu cei care le-au fost alături într-o zi atât de importantă. Cei doi s-au completat perfect în ziua cea mare și au strălucit împreună într-un cadru de vis, pe faleza Mării Negre.

Frumoasa actriță a postat un carusel cu câteva poze de la evenimentul restrâns, unde i-a avut alături pe cei dragi.

„Cuvintele mi-au rămas mici, poveștile din spate sunt multe, așa că voi spune doar ce am spus și atunci: DA❗️
Povestea rochiei: prima probată și instant calificată”, a scris Ada Odagiu pe contul de socializare.

Cine este soțul Anei Odagiu

În luna septembrie a anului 2022, Ana Odagiu dezvăluia că iubește din nou. Deși de-a lungul timpului, vedeta a fost foarte discretă cu viața ei sentimentală, de data aceasta, a hotărât să vorbească despre sentimentele ei. Dacă pe ea mulți o cunosc din sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, acolo unde a făcut echipă cu sora ei, Monica Odagiu, nici noul său soț nu este străin de lumea televiziunii.

Pe lângă alte proiecte cinematografice, Conrad Merricofer este recunoscut pentru rolurile din serialul „Adela”, „Fructul Oprit” sau „Sacrificiul”, de la Antena 1. Cu toate acestea ei nu s-au cunoscut astfel, ci erau prieteni cu mult timp înainte de a-și da seama că între ei există mai mult decât sentimente de prietenie.

„Suntem foarte la început, iar fiind foarte la început nu vreau să atrag tot felul de lucruri asupra relației. Nu știu ce o să se întâmple, e foarte firavă și fragedă treaba, așa că aveți răbdare cu noi”, spunea la acea vreme Ana Odagiu.

În timp ce pentru actriță, relația cu Conrad Merricofer este prima după trei ani în care a fost singură, actualul ei soț nu se află la primul mariaj. Acesta a fost căsătorit cu actrița Victoria Răileanu, timp de 7 ani, cei doi având împreună și un fiu.

Comentarii
  • Boarfa asta e frumoasa????????????? Sinteti niste prosti, sugeti nasul la morti in cimitir handicapatilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
06 octombrie 2024
06 octombrie 2024