Prima pagină » Culinar » Frittata la dejun, cu albuş de ou şi spanac
Frittata la dejun, cu albuş de ou şi spanac

Frittata la dejun, cu albuş de ou şi spanac

27 ian. 2020, 11:52,
în Culinar

Un alt preparat cu un conţinut scăzut de carbohidraţi pe care îl poţi realiza cu numai cinci ingrediente este frittata cu albuş de ou. Este varianta perfectă de mic dejun pe care îl poţi pregăti la începutul săptămânii şi pe care îl poţi consuma câteva dimineţi la rând.

Ingrediente:

  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • 1 sticla de 500 ml cu albuş de ou pasteurizat
  • 1 cană cu roşii cherry, tăiate în jumătăţi
  • 1 cană cu frunze de spanac baby, tocate
  • sare şi piper după gust

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la 200 de grade Celsius. Unge cu puţin ulei o tavă rotundă, puţin adâncă. Adaugă toate ingredientele, amestecând uşor cu o furculiţă. Pune la cuptor şi lăsa timp de aproximativ 30 de minute, până când albuşul de ou este complet coagulat şi întărit. Scoate din cuptor şi taie în 4-5 bucăţi triunghiulare când se răceşte. Se păstrează la frigider.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`