Prima pagină » Culinar » Retete de Pasti » Friptura de miel la tigaie
Friptura de miel la tigaie

Friptura de miel la tigaie

25 mart. 2016, 12:54,
în Culinar
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:16527;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}

Ingrediente:

400 gr carne de miel cu tot cu oase
sare
piper negru
40 ml de ulei de masline
4 catei de usturoi
2 crengute de rozmarin proaspete
25 gr unt

Mod de preparare:

1. Indeparteaza surplusul de grasime de pe carne si tai-o in mai multe bucati.
2. Potriveste-le de sare si piper.
3. Pune uleiul la incins si rumeneste carnea pe ambele parti.
4. Adauga in tigaie cateii de usturoi injumatatiti si rozmarinul.
5. Adauga untul.
6. Acopera tigaia si lasa carnea sa se prajeasca bine. Daca trebuie, toarna si putina apa. Din cand in cand intoarce-o pe partea cealalta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *