Prima pagină » Local » Fraţii Corduneanu au fost reţinuți azi noapte. Unii dintre ei au stat în arest cu nevestele – EXCLUSIV

Fraţii Corduneanu au fost reţinuți azi noapte. Unii dintre ei au stat în arest cu nevestele – EXCLUSIV

01 nov. 2022, 09:30, 12 ,
în Local

Fraţii Corduneanu, în afară de Costel care este plecat din țară, au fost reţinuţi azi noapte pentru 24 de ore în dosarul instrumentat de procurori pentru cămătărie. Aceştia urmează să fie prezentați în cursul zilei, în fața procurorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Precizăm că în dosar sunt anchetate şi o parte din soţiile fraţilor Corduneanu. Astfel, în jurul prânzului, familia Cordunenau va afla dacă următoarele 30 de zile vor fi petrecute în spatele gratiilor.

Menționăm că din probatoriile administrate a rezultat faptul că, la începutul anului 2021, în municipiul Iași s-ar fi constituit două grupări infracționale organizate, în scopul acordării de împrumuturi bănești cu camătă cuprinsă între 20 și 120 la sută, uneori ajungând chiar la 400 la sută.

Membrii celor două grupări infracționale organizate ar fi acordat împrumuturi cu camătă doar acelor persoane despre care ar fi avut informații că sunt solvabile. Astfel, următoarele categorii s-ar fi împrumutat de la membrii celor două grupări: persoane care ar deține imobile, care ar avea diverse afaceri, care ar lucra în instituții publice, care ar săvârși diverse infracțiuni și împătimiți ai jocurilor de noroc.

După identificarea persoanelor pretabile acordării de împrumuturi, membrii grupării le-ar fi verificat prin diverse legături, în ceea ce privește posibilitatea acestora de a returna împrumuturile sau posibilitatea obținerii unor importante suprafețe de teren.

Comentarii
  • Speram sa putrezeasca in puscarie

  • Adrian a dormit cu Alina iar restul fraților cu Ramona paroasa… gang Bang a fost aseară in arest

  • Tibi Sifonu'

    Azi le da drumul si merg pe arest la domiciliu 60 zile. petrecere mare o sa fie in banie!!! sampanie Moet si RedBull, trabucuri si multe cwrve…..

  • Sa vedem ce zic judecatorii ca ei is stapanii! Poate le da drumu si gata spectacolul de haloween.

  • O mare prosteala pe fata. Ieri dimineata masina Jandarmilor a blocat o scara din Nicolina si stateau la cafele cu ei.

  • V-au futut nevestele de ii dușmăniți atâta???

  • Trebuie executati pe loc, fara discutii!

  • Sifoane calificate

    Ii dușmănește lumea ca au legat concurenta și așa au și scăpat de multe dosare pentru ca sunt sifoane. Cum vindea unu droguri și nu cotiza la ei îl lega la poliție … și așa făceau cu toată lumea la Iași … își eliminau și concurenta și negociau alte dosare ale lor. Tot ei l-au legat și pe cosmos și pe corbu etc

  • stau baietii si dorm cu asistentele si doctoritele de la arest 🙂

  • Acum sa o vad pe d na Buhuși, de la magazinul La Lori din Alexandru cel bun pe cine mai cheamă sa amenințe clienți și oameni cu tonetele . D na Loredana Buhuși…..următoarea

  • Daca sunteti smecheri intrati si va bateti cu Beleaua in cusca MMA style! Omul e sportiv POWER pe IASI!

  • Susnea Denis Gabriel

    Respect pentru familia Corduneanu ei se numesc deținuți politici dosarele sunt făcute la comanda false !!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *