Prima pagină » Local » Fratele unuia dintre bărbaţii decedaţi în accidentul rutier de la Bălţaţi, cu ochii în lacrimi. Declaraţii sfâşietoare la IML Iaşi: „Fratele meu era puternic” – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

Fratele unuia dintre bărbaţii decedaţi în accidentul rutier de la Bălţaţi, cu ochii în lacrimi. Declaraţii sfâşietoare la IML Iaşi: „Fratele meu era puternic” – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

02 feb. 2022, 12:00,
în Local

Accidentul rutier mortal de la Bălţaţi, judeţul Iaşi, va lăsa răni adânci pentru şapte familii. Astăzi, 2 februarie 2022, rudele persoanelor decedate au venit la Institutul de Medicină Legală Iaşi să ridice trupurile neînsufleţite. Printre acestea se afla şi fratele lui Mihai Bruma, unul dintre bărbaţii morţi care se aflau în microbuz. Ieşeanul, cu lacrimi în ochi, abia şi-a putut găsi cuvintele pentru a spune câteva lucruri despre cel care i-a fost frate.

„Sunt fratele lui Bruma Mihai. Eram acasă când s-a întâmplat nenorocirea. Lucra de câţiva ani acolo. Am vorbit cu el ultima dată acum o lună. A fost căsătorit, însă de ceva timp divorţase. Fratele meu era puternic”, a spus fratele victimei din accidentul rutier de la Iași.

Declarații cu lacrimi în ochi făcute de fratele unuia dintre victimele din accidentul rutier de la Bălțați

Fratele lui Mihai Brumă a venit la IML Iași pentru a ridica trupul fratelui său. Cu greu stăpânindu-și lacrimile, bărbatul susține că fratele său era un tânăr cu un suflet extraordinar, un om blând, muncitor. Mai mult decât atât, deși divorțase în urmă cu doar câțiva ani, el a continuat să facă orice i-a stat în putință pentru cei doi copii ai săi.

„Îşi iubea cel mai mult în viaţa asta copiii. Ei încă nu ştiu tot. Nu am dormit azi noapte. Nu judec pe nimeni pentru că nu mi-l aduce nimeni înapoi. Am fost la accident personal, am stat la coadă o oră. Rămăşiţele erau încărcate când am ajuns. Am sunat eu la poliţie şi am aflat. Fratele meu făcea naveta de mai mult timp la Iaşi. Nu şi-a refăcut viaţa după divorţ. Voia să toată lumea să ducă un trai mai bun. Era muncitor de mic. Suntem 4 fraţi. Doar mama noastră mai trăieşte. Vă daţi seama cum a reacţionat mamă, dar cred că trebuie dusă la spital şi ea. Nu avem cuvinte. Nu ştiu de ce el a păţit asta. Era un om bun, sărea în ajutor”, a declarat cu lacrimi în ochi fratele lui Mihai Brumă, unul dintre bărbaţii decedaţi în accidentul rutier de la Bălţaţi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *