Prima pagină » Cultural » Fratele Ronei Hartner, despre starea de sănătate a artistei. Mesajul transmis de Dan Negru

Fratele Ronei Hartner, despre starea de sănătate a artistei. Mesajul transmis de Dan Negru

23 nov. 2023, 09:11,
BZI.ro, în Cultural

Fratele Ronei Hartner a oferit primele declarații despre starea de sănătate a artistei după ce sora ei a făcut un anunț tragic. Actrița a descoperit în acest an că se confruntă pentru a doua oară cu cancerul, iar boala se află într-un stadion destul de avansat.

Cu toate acestea, faimoasa actriță a păstrat speranța până în ultimul moment că se va recupera complet. După câteva luni, Rona a afirmat că este un exemplu viu al unui miracol, deoarece a reușit să învingă cancerul pentru a doua oară. Din păcate, miercuri, 22 noiembrie, sora actriței a comunicat că starea ei este critică și se apropie de sfârșit.

Rona Hartner se află în stare critică

Anunțul dureros a fost făcut de sora Ronei Hartner printr-o postare pe Facebook, chiar pe pagina oficială a actriței.

”Buna seara la toata lumea,

Sunt Rinda sora Ronei.  Va scriu sa va cer ganduri bune si rugaciuni pentru sora mea care isi traieste ultimele clipe.

Ne scuzati daca nu raspundem la mesaje, in aceste clipe dificile, vrem sa fim cu ea si cu fetita ei.  Dumnezeu sa-i aline suferinta si sa o primeasca la el”, a scris sora Ronei Hartner.

Vestea a picat ca un trăsnet pentru toți apropiații și fanii Ronei, aceștia au transmis că se roagă pentru ea: „Oh, Doamne, te rugăm ai grijă de ea! Te iubim, Rona și ne rugăm pentru tine.”, „Putere multă familiei, Rona unde te duci nu mai e durere doar dragoste și zâmbete. Inalt o rugaciune pentru tine și familia ta!”, „Of, Doamne, Doamne! Nu se poate! Rona, curaj, esti o luptatoare.”

Dan Negru a transmis și el un mesaj:  ”Dumnezeu să-i lumineze calea!”

Rona susținea că medicii au găsit un medicament care a pus-o pe picioare:  „Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni”,   a dezvăluit Rona Hartner pentru  Fanatik, în urmă cu câteva luni.

Fratele Ronei Hartner, despre starea de sănătate a artistei

Fratele artistei a dezvăluit că Rona se află într-o stare critică la spital și că întreaga familie este alături în aceste momente dificile.

„Pot să confirm ce a scris sora ei pe Facebook. Este într-o situație foarte gravă. Din păcate, metastazele de la creier… Să ne rugăm pentru ea. Mulțumesc de interes, dar atât pot să vă spun. Să ne rugăm pentru ea în aceste moment. Ea este la spital acum. Nu e o situație deloc ușoară pentru noi. Suntem cu toată familia aici. Ea mi-a transferat telefonul, Din păcate, situația nu e ok deloc”,  a declarat fratele cântăreței Ronei Hartner pentru  FANATIK .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *