Prima pagină » Cancan » Fratele lui Mihai Bendeac a împlinit 21 de ani. Cum arată și cu ce se ocupă Andrei Bendeac

Fratele lui Mihai Bendeac a împlinit 21 de ani. Cum arată și cu ce se ocupă Andrei Bendeac

06 sept. 2021, 13:09,
în Cancan

Mihai Bendeac este îndrăgit de mulți oameni, însă puțini știu că acesta are un frate. Andrei Bendeac este cu aproximativ 18 ani mai mic decât actorul Mihai Bendeac și este un băiat extrem de talentat.

Andrei Bendeac s-a născut în anul 2000 și, în prezent, este student la o facultate din Marea Britanie. Lui nu-i place să apară prea des pe rețele sociale și nici la televizor, având în vedere notorietatea fratelui său mai mare. Cu toate acestea, Mihai Bendeac nu ratează nicio ocazie să se afișeze alături de el.

Mihai Bendeac, imagine emoționantă cu Andrei Bendeac

Mihai Bendeac își iubește foarte multe fratele, iar de fiecare dată când vorbește despre el, are numai cuvinte de laudă. În urmă cu aproximativ două săpătmâni a fost ziua de naștere a lui Andrei, iar actorul a realizat o postare cu el, cu scopul de a-i ura „La mulți ani” și a-i reaminti tânărului cât de mult îl iubește.

„Domnul din stânga imaginii, surprins în această fotografie susținându-și fratele, împlinește, astăzi, 21 de ani. Acest mesaj public este menit a îi reamininti cât de mult îl iubesc! La mulți ani”, a scris Mihai Bendeac pe rețelele sociale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac)

Așa cum se poate observa, cei doi seamănă foarte bine, din punct de vedere fizic. Cu toate acestea, Andrei Bendeac este mai înalt decât fratele său. În liceul în care învăța era o vedetă, pentru că este înalt, frumos și sportiv.

În momentul în care Andrei a împlinit 18 ani, Mihai a postat pe o rețea de socializare următorul mesaj:

„Să fii fericit! Din august 2000, te iubesc de mor! De fapt, am început să te iubesc încă de la testul de sarcină. La mulți ani!”.

De asemenea, Mihai a spus că atunci când s-a născut Andrei, el avea 17 ani jumătate și s-a simțit ca și cum ar fi avut un copil. Atunci și-a dat seama că ar putea fi un tată destul de bun. În ciuda acestui fapt, el a recunoscut de nenumărate ori că nu vrea să devină tată și că nu vrea să se căsătorească niciodată, axându-se pe carieră.

„Dintotdeauna am fost setat pe ideea de carieră și pe ideea de a nu avea copii. Am hotărât asta de la 18 ani. Toată lumea îmi zicea că o să treacă timpul și o să îmi schimb părerea, dar din contră, ideea asta s-a clădit tot mai bine. Am avut norocul să îl am pe frate-meu, care s-a născut când aveam 17 ani jumate. A fost ca și cum aș fi avut un copil. Mi-am dat seama că, dacă aș fi fost tată, aș fi fost unul destul de bun. Îmi aduc aminte că era el mic și eu nu îi spuneam pur și simplu „Capra cu trei iezi”, inventam ceva ieșit din comun pe lângă, făceam pe lupul.

Frate-meu nu a dat în viața lui un share la o postare de-a mea. Nu a avut niciodată chestia asta cu „sunt fratele lui Bendeac”. E un tip mult mai inteligent decât mine. Are de pe acum un succes imens la puștoaice”, a declarat Migai Bendeac la un moment dat.

Andrei Bendeac, un băiat extrem de talentat, cu performanțe deosebite

Andrei Bendeac este un băiat foarte inteligent. A susținut examenul de Bacalaureat în 2019 și a obținut media 9, 85. Notele sale au fost: 9,75 la Limba și literatură română, 10 la Istorie și 9,80 la Logică.

Fratele lui Mihai Bendeac are o pasiune pentru baschet, sport pe care îl practică de mai mulți ani. Modelul său este Michael Jordan, personalitate care îl inspiră să-și ducă la împlinire visul de a deveni un jucător de baschet profesionist.

Andrei nu a dorit să profite de faima de care se bucură fratele său. De aceea, muncește din greu pentru a deveni, pe cont propriu, o stea.

Imediat după ce a absolvit liceul, Andrei Bendeac s-a înscris la Lancaster University, instituţie de învăţământ din Marea Britanie, care are în componență mai multe facultăți: Arte şi Ştiinţe Sociale, Medicină, Ştiinţă şi Tehnologie și Management.

Andrei Bendeac a moștenit talentul actoricesc al fratelui său

Andrei Bendeac a realizat un număr de roast excepțional la emisiunea „iUmor”, unde este jurat Mihai Bendeac. Numărul a constat în ironizarea fratelui său. Acesta a venit însoțit de Happy, câinele lui Mihai.

„Am venit aici să spun ce gândește Happy. El este câinele lui Mihai și contrat așteptărilor nu vorbește, contrar așteptărilor lui Mihai”, a spus mezinul familiei Bendeac.

Numărul l-a emoționat pe Mihai Bendeac, care a urcat pe scenă și și-a îmbrățișat fratele, mândru fiind de acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`