Prima pagină » Local » Fratele lui Hamude a fost adus în fața procurorilor ieșeni. Ce au decis magistrații – FOTO/ VIDEO/ UPDATE

Fratele lui Hamude a fost adus în fața procurorilor ieșeni. Ce au decis magistrații – FOTO/ VIDEO/ UPDATE

09 mai 2020, 14:50,
în Local

Cea de-a treia persoană implicată în scandalul spirtului contrafăcut a fost adusă în Iași.

UPDATE: Magistrații Judecătoriei Iași au decis! A fost admisă propunerea de arestare a lui Satar Dawoud, zis Abed, pentru 30 de zile. Decizia poate fi contestată.

Știre inițială

Abel a fost dus astăzi în jurul orei 14 30 în fața procurorilor cu propunere de arestare preventivă și urmează sa fie prezentat în fața judecătorilor.

Vă reamintim că fratele stripperului Hamude s-a predat la Secția 10 de Poliție din Capital. Bărbatul și tatăl său ar fi fost implicați în producerea spirtului care a ucis zece oameni în Iași și alți doi în Sibiu. Produsul fusese contrafăcut cu alcool metilic, pentru ca afaceriștii să facă bani frumoși în stare de urgență. Aceștia ar putea scăpa de pedepse cu închisoarea întrucât pe produs scrie uz extern. Inițial, fratele lui Hamude a fugit de poliție, însă astăzi s-a predat de bună voie. Hamude susține că de fapt familia lui doar a distribuit produsul, nu l-a fabricat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *