Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fratele lui Andrei Versace, primele declarații despre cum ar fi murit „Regele fițelor”

Fratele lui Andrei Versace, primele declarații despre cum ar fi murit „Regele fițelor”

23 iul. 2024, 19:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Familia lui Andrei Versace trece prin momente cumplite de când a aflat că tânărul a fost găsit mort în apartamentul lui din Sectorul 1. Astăzi, trupul lui neînsuflețit a fost depus la capelă, acolo unde au mers și părinții, dar și fratele lui, Mihai, cel care a lămurit o parte din controversele conturate în jurul morții „Regelui fițelor”.

Andrei Versace a fost găsit fără suflare în apartamentul lui la șapte zile distanță de la tragedie. Moartea lui este în continuare un mister. În timp ce anchetatorii încearcă să afle ce s-a întâmplat cu exactitate în urmă cu o săptămână, familia lui îl plânge și își revine cu greu din șoc.

Fratele lui Andrei Versace, primele declarații despre cum ar fi murit „Regele fițelor”

Fratele lui Andrei Versace spune că nu este adevărat că tânărul a fost ucis, variantă susținută de faptul că nu au fost găsite urme de violență pe corpul lui. Anchetatorii nu au aflat încă în ce condiții a murit, iar Mihai crede că va mai dura până când se va afla cu adevărat ce s-a întâmplat. Fratele lui îl descrie ca pe un tânăr drept un bărbat rebel, dar generos atunci când i se cerea bani.

„În primul rând, legat de speculațiile din presă nu sunt majoritatea reale. El nu a fost omorât, nu a fost ucis, nu au fost urme de violență pe corpul lui. Deocamdată, cazul lui este nedeterminat și durează între trei și șase luni să se concluzioneze și a fost un om foarte darnic, foarte bun la suflet, într-adevăr. Când nu avea, dădea dacă putea și restul, a fost un băiat rebel de mic, a făcut ce a vrut în mare parte, dar a fost atras de această parte a mondenității”, a declarat Mihai, fratele lui Andrei Versace, pentru Spynews.ro.

Neagă că Andrei Versace ar fi avut legătură cu interlopii

S-a zvonit că Andrei Versace ar fi fost filat de interlopi și chiar că ar fi avut datorii la ei. Fratele lui spune, în schimb, că din ce știe el, nu ar fi avut legătură cu astfel de persoane și nici nu ar fi pierdut sume importante la jocurile de noroc.

„A fost un șoc foarte mare, a fost și weekend, cum îi plăcea lui în weekend. Un șoc foarte mare. Acum părinții sunt o idee mai ok, dar vă dați seama că greul nu a trecut și să sperăm să trecem cu bine. Nu (n.r. legături cu interlopi sau că a pierdut bani la jocurile de noroc), din ce știu eu, nu a avut nici datorii, absolut nimic”, a mai spus Mihai.

Nu aveau o relație apropiată, dar începuseră să vorbească din nou

Mihai a mai declarat că au existat ceva neînțelegeri în familia lor, iar Andrei Versace ar fi rupt legătura cu familia. A început să vorbească din nou cu fratele lui în urmă cu câteva luni, dar tot nu erau foarte apropiați. Mihai mai spune că l-a sfătuit să încerce să renunțe la stilul de viață din care nu ar fi lipsit episoadele dese în care consuma alcool și mai apoi substanțe interzise.

„Într-adevăr, noi eram un pic mai reci în relație, dar reluasem ușor conversațiile. Chiar mi-a trimis „La mulți ani!” de ziua mea și mi se părea că era relativ ok. A trecut ceva timp, într-adevăr, poate aproape un an și ceva a trecut (n.r. de când s-au văzut ultima dată), dar în ultima perioadă reluasem relația cu el”, a mai spus fratele lui Andrei Versace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *