Prima pagină » Actualitate » Fratele fostului comandant al IPJ Maramureș, găsit mort în râul Cavnic. Familia anunțase dispariția bărbatului
Fratele fostului comandant al IPJ Maramureș, găsit mort în râul Cavnic. Familia anunțase dispariția bărbatului

Fratele fostului comandant al IPJ Maramureș, găsit mort în râul Cavnic. Familia anunțase dispariția bărbatului

02 ian. 2021, 18:46,
în Actualitate

Sfârşit tragic pentru un bărbat din Cavnic. Trupul acestuia a fost găsit fără suflare în apele râului din centru localităţii. Potrivit ultimelor informaţii, acesta a dispărut de acasă pe 1 ianuarie, însă familia i-ar fi anunţat dispariţia, abia în această dimineaţă. Poliţiştii au demarat o acţiune amplă, iar în jumătate de oră trupul bărbatului a fost zărit în apa răului Cavnic.

Nu se ştie cum a ajuns bărbatul acolo, însă poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum a fost posibil evenimentul tragic. Bărbatul decedat este fost lider de sindicat al „Mineri Cavnic” şi fratele fostului comandat al IPJ Maramureş, Ioan Isac.

Potrivit IPJ Maramureș, sâmbătă, la ora 9:00, polițiștii din Cavnic au fost sesizați despre faptul că un bărbat în vârstă de 69 de ani, domiciliat în oraș, a plecat vineri de la domiciliul său și nu a revenit.

Pompierii militari au intervenit pentru a scoate cadavrul

Pompierii militari din localitate și criminaliștii din cadrul IPJ Maramureș au fost solicitați să intervină după ce cadavrul unui bărbat a fost zărit în pârâul Cavnic. Aceștia au prelevat probe pentru a stabili dacă sunt suspiciuni de vreo eventuală infracțiune în acest caz.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei morții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`