Prima pagină » Cancan » Fratele Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam, mesaj halucinant. ”A venit rândul să-ți fac dreptate” 

Fratele Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam, mesaj halucinant. ”A venit rândul să-ți fac dreptate” 

07 mart. 2024, 14:42,
în Cancan

La aproape 15 ani de la moartea Fănicăi, soția lui Florin Salam, fratele ei a postat un mesaj emoționant care a stârnit surprinderea tuturor.

S-au împlinit aproape 15 ani de la moartea Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam și mama primilor săi doi copii. Pierderea ei a marcat profund familia și prietenii, dar mai ales pe cei doi copii care au rămas fără mamă.

Moartea Fănicăi l-a afectat profund și pe Florin Salam. O bună perioadă de timp după tragedie, el a evitat aparițiile publice și a preferat să se retragă din viața socială, refuzând să discute despre durerea sa.

Fratele Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam, mesaj halucinant

Mesajul enigmatic postat recent de fratele Fănicăi a stârnit nedumerire și curiozitate în rândul internauților. Mulți nu au reușit să descifreze sensul și destinatarul real al textului, sporind misterul din jurul lui.

„După mulți ani de plâns și oftat, a venit și rândul să-ți fac surioară dreptate.” , a scris fratele Fănicăi, pe rețelele de socializare.

De asemenea, internauții au reacționat imediat când au văzut postare: „Ce vrei să zici când spui că a venit timpul să-i faci dreptate?”, „Frumoasă, păcat de tinerețea ei și de copiii care au rămas orfani.

Dar totuși, zici lumii din ce cauză fata asta frumoasă a murit? Fie iertată, odihnă veșnică!”.

Ce mesaj i-a transmis lui Florin Salam, cu trei ani în urmă

Acum 3 ani, fratele Fănicăi a criticat public dezinteresul lui Florin Salam pentru memoria regretatei sale soții. El a subliniat că fiica Fănicăi, Betty, este cea care se implică activ în organizarea pomenilor și menținerea vie a amintirii mamei sale.

”Fata ei, Betty, nepoata, a făcut parastasul. Ea a făcut totul pentru mama ei. Betty își face datoria vizavi de mama ei, mai departe nu pot să vorbesc. Pentru că este tatăl ei. Este al 8-lea an în care nu merge la sora mea, nici să îi aprindă o lumânare. Poate cu ocazia asta de Paște va merge.”, a declarat fratele Fănicăi în anul 2021, în ziua în care s-au împlinit 12 ani de la decesul acesteia, pentru un post TV.

Cu ce se ocupă soțul lui Betty Salam

Cătălin Vișănescu a intrat în atenția publicului după ce s-a cuplat cu Betty Salam, fiica celebrului Florin Salam. Soția lui a fost în lumina reflectoarelor încă de când s-a născut, iar odată cu asocierea cu tânăra cântăreață a devenit și el din ce în ce mai cunoscut.

Soțul lui Betty Salam are 34 de ani și s-au cunoscut pe vremea când Betty era adolescentă. La 14 ani, ea a mărturisit că a trecut printr-o perioadă mai dificilă, în care a fost sprijinită doar de o prietenă. La acea vreme, vedeta își dorea să cunoască un băiat de care să se îndrăgostească, iar datorită prietenei sale l-a întâlnit pe Cătălin Vișănescu.

Cei doi s-au îndrăgostit, iar în 2018, imediat după ce Betty a devenit majoră, s-au căsătorit. Tot în același an au devenit părinții unui băiețel, pe nume Mathias. Ea a mărturisit că au trecut și prin perioade dificile în relație, dar au reușit să treacă peste ele cu brio.

„Nu există iubire, dragoste, relație fără puțină ciondăneală, că eu așa îi spun. Aia nu e dragoste din punctul meu de vedere. Trebuie să existe puțină gelozie acolo, că altfel nu iubești persoana de lângă tine”, spunea Betty Salam despre relația ei cu Cătălin Vișănescu.

Recent, fratele Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam, a transmis un mesaj misterios pe rețelele sociale cu care a pus pe toată lumea pe gânduri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`