Prima pagină » Actualitate » Francisc Tobă, deputat APP de Brașov, despre atacurile la adresa Guvernului: „Nu vom permite să sufoce România în taxe și scumpiri aberante” – VIDEO

Francisc Tobă, deputat APP de Brașov, despre atacurile la adresa Guvernului: „Nu vom permite să sufoce România în taxe și scumpiri aberante” – VIDEO

21 sept. 2022, 09:58,
BZI.ro, în Actualitate

Deputatul de Brașov al Partidului Alianța Pentru Patrie Francisc Tobă a avut în Plenul Parlamentului un discurs la adresa actualilor guvernanți. Deputatul a transmis că atacurile la adresa Guvernului vor continua.

„Nu vom permite guvernului să sufoce România în taxe şi scumpiri aberante! Vom continua să atacăm şi să blocăm toate aceste legi şi ordonanţe antiromâneşti!”, a transmis deputatul Francisc Tobă.

Ce spune Francisc Tobă despre atacurile la adresa Guvernului

Deputat Francisc Tobă, vicepreşedinte APP, a avut o discurs furibund după ce partidul a solicitat Exectivului să anuleze ordonanța privind modificarea Codului Fiscal. Astfel, parlamentarul a transmis că alături de colegii săi vor continua să atace Guvernul prin toate mijloacele ce le au la dispoziție.

De asemenea, Francisc Tobă a afirmat că Alianța Pentru Patrie va continua să lupte pentru români și România. Interesele cetățenilor români vor fi apărate în continuare de membrii APP, iar toate legile aberante vor fi împiedicate.

„Titlul declaraţiei mele este: ”Falimentul naţional urmat de falimentul personal”. Preşedintele României a declarat anul trecut că suntem un stat eşuat. E adevărat. Executivul, pe care eu îl numesc astăzi „executanul României”, a luat act şi în continuare şi-a văzut de treabă. După ce a canabalizat şi falimentat potenţialul romanesc s-a trecut la următoarea etapă. S-a trecut la falimentarea cetăţeanului şi, în această vară, imptriva constituţiei economic, sfidant-o, s-au emis ordonanţe fără să existe o lege de abilitare în acest sens data de Parlamentul României. Se baga mâna adânc în buzunarul omului, se suprataxează, ni se vând gogoşi cu acea schemă de compensare a energiei, de fapt tot noi vom plăti profitul firmelor care tranzacţionează aceste cantităţi de energie, şi la ora actuală suntem în situaţia în care noi, partidul APP, folosind ceea ce eu am spus, „Gherilă Politică” vom ataca şi vom bloca cu toat instrumentele juridice avute la dispoziţie. Ştim că este o bătălie asimetrică, ştim că exista un soi de slugărnicie parlamentară, şi nu numai. Vom continua să fim pioneza de pe scaunul puterii, vom continua să apărăm interesele, bunăstarea celor care ne-au mandatat când ne-au trimis aici. Să fim în slujba poporului, în serviciului lui, aşa cum scrie în constituţie la articolul 69. Închei spunând: „Maica Domnului să ocrotească România şi pe romani de duşmanii de afară dar mai ales de cei din interior”.”, a transmis deputat Francisc Tobă, deputat de Braşov, APP.

O declarație în acest sens a avut-o și secretarul general al APP în cadrul emisiunii BZI LIVE programată ieri, 21 septembrie 2022.

APP a atacat OUG privind noile taxe și impozite

Codrin Ștefănescu, secretarul general al APP, a anunțat că a atacat în OUG privind Codul Fiscal, mai precis cea a implementării noilor taxe și impozite.

„Sperăm că discuțiile pe acest Proiect de lege va fi susținut și de alți parlamentari, contrar dispozițiilor primite de la șefii lor de partid. Sperăm să se responsabilizeze, măcar din interes față de familiile lor, față de electorii care i-au votat și i-au trimis în parlament, nu pentru a emite legi sau a aproba Ordonanțe înrobitoare, imposibil de suportat de către orice familie de români, sau cu vizibil caracter antiromânesc. Totodată solicităm Guvernului să comunice public, dacă numai la articolul legat de supraimpozitarea locuinței românilor, aceasta va crește de la 1 ianuarie 2023, chiar și cu 350%”, a transmis Codrin Ștefănescu, secretarul general al APP.

Deputatul Francisc Tobă, vicepreședintele APP, a lansat atacuri la adresa Guvernului în ceea ce privește suprataxarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *