Prima pagină » Titlurile zilei » Fotografii incredibile, surprinse într-un cartier din Iași! Mesaje deocheate, scrise între vecini pe ghenă – FOTO

Fotografii incredibile, surprinse într-un cartier din Iași! Mesaje deocheate, scrise între vecini pe ghenă – FOTO

10 feb. 2024, 02:00, 14 ,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Mai mulți locatari își reglează conturile la punctul de colectare a gunoiului menajer. Fotografiile incredibile au fost surprinse într-un cartier din Iași. În timp ce unii au o problemă cu gălăgia pe care vecinii o fac, alții s-au gândit să scrie pe pereți ce datorii au diferite persoane la întreținere

Un punct de colectare a gunoiului menajer, din zona Cantemir, a ajuns un loc în care vecinii își reglează conturile în scris. Pereții ghenei sunt folosiți pentru a transmite fel de fel de mesaje. Astfel, unii locatari au preferat să noteze cu o cariocă pe pereții punctului de colectare a gunoiului ce nu le convine la vecinii lor. Așa s-a ajuns ca la ghenă să afli cine a parcat greșit, cine are datorii, cine are un comportament nepotrivit sau cine este infractor. Desigur, nu lipsesc nici mesajele vulgare, jignirile sau amenințările.

Fotografii incredibile, surprinse în cartierul Cantemir din Iași

În timp ce unii locatari nici nu își bat capul să citească, alții abia așteaptă să afle noutăți.

„Eu am crezut inițial că este vorba despre o glumă între copii, dar se pare că ghena a ajuns să fie un fel de tablă pe care se scrie lista rușinii. Cred că vecinii se ceartă între ei așa. Vorbesc despre gălăgie, despre parcare, trec acolo numele unor persoane și nemulțumirile pe care le au față de acestea. Pe unele persoane care au numele trecut pe ghenă le cunosc, unele au, într-adevăr, datorii la asociație”, a precizat o femeie care locuiește într-un bloc din apropierea punctului de colectare a gunoiului menajer.

Nu toată lumea crede în disputa dintre vecini

În timp ce unii locatari cred că ghena este folosită pentru dispute între vecini, alții consideră că elevii de la o școală din zona Cantemir ar fi de vină.

„Am mai citit așa, dar nu cred că au scris vecinii, aici este o școală și cred că elevii sunt autorii. Sunt mesaje de bășcălie, dar sunt unele și vulgare. Sunt nume de femei, numere de telefon, dar nu cred că sunt reale”, a spus un locatar.

Totuși, elevii de la școala din apropiere nu ar avea de unde să știe cine are datorii la întreținere sau cine a parcat greșit un autoturism. În orice caz, într-un fel, lucrurile sunt amuzant. Cei care scriu mesaje pe pereții punctelor de colectare a gunoiului menajer ar putea avea probele cu legea pentru că asta ar putea fi considerat drept un act de vandalism. Iată că fotografii incredibile au fost făcute într-un cartier din Iași, care arată relația „deosebită” dintre locatari.

Comentarii
  • este cineva alienat mintal care tot scrie pe benele de gunoi si nu numai chiar si la parterul scarilor de bloc din Cantemir. ma mir ca nu a fost prins pana acum. camere de luat vederi sunt in cantemir-podu rosȘ la benele de gunoi, la complex cantemir, pe blvd cantemira, esplanada cantemir, s.a. trebuie sa fie de la caminul de pe str Decebal nr 1 acolo s-au adunat toate specimenele Iasului.

  • Ăștia care scriu mesaje pe benele de gunoi sunt din jud/mun Sugice(a)va veniți la muncă in Iași și care-și caută jumătățile( mulți oameni dar și femei fug din acel județ lovit de sărăcie ). Mulți dintre cei născuți in Sugice(a)va caută și prin gunoaie sau prin pungile aruncate pe jos de unii locatari certați cu bunul simț in speranța că vor găsi lucruri stricate( aparate de radio vechi, carti rupte pt copii, păpuși fără membre sau păr in cap) ce vor fi vandute ulterior la Târgul de Vechituri.

  • Stimabile, gresesti. Ciucevenii sunt de departe cei mai bogati provinciali. Au munte, padure, turism. Mesajele sunt scrise (daca ala se cheama scris) de vegasluieni si bostonieni. Astia sunt ruptii in cur care au venit la noi in oras la munca de jos.

  • Politia ce face doarme ??? Bine ca amendeaza babutele care vand patrunjel …

  • Caut dornici de pen anal

  • „Ciucevenii sunt de departe cei mai bogati provinciali. Au munte, padure, turism. ”
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    De multă vreme n-am mai râs cu poftă !!!

    Aia din SUGICEVA is cei mai săraci din regiunea asta a țării ! Is așa de săraci încât in anii ’50 au furat piatra de la Cetatea de Scaun a Moldovei și au construit cotețe pt găini din ea. Adică au demolat o cetate piatră cu piatră …pt niște găini. Nu e mit, e purul adevăr!

    1)Turism? Cine vine acolo? Și ce să vadă? Nimic !

    2)Pădure? Majoritatea padurii apartine mănastirilor, iar ăia care au un petec de pădure li se taie noapte toți copacii…de către alții iar ei rămânând doar cu cioatele😂😂😂

    3)Au munte …!!! 😅🤣😅😅
    ĂIA DIN SUGICEVA SUNT SINGURII „MUNTENI” DE PE TERRA CARE AU CONSTRUIT O GROAPĂ DE GUNOI PE VARFUL UNUI MUNTE !!! WTF?
    Toată mizeria dintr-o groapă de gunoi
    ( zamă toxică, reziduri interzise dar depozitate acolo,etc) se va scurge la vale in burțile oamenilor din zonă si in nările/ nasurile puținilor turiști care mai trec pe acolo dar nu mai revin niciodată ! 😅🤣
    Zona e un mic CERNOBIL !!!

  • Niste gunoaie 🙂 Si da, ieșenii încă se uită de sus la cei care nu sunt din Iași. Le lipsește însă logica elementara: cum plm de nu găsești astfel de mesaje pe pubelele din nt, sv, vs, bt?

  • Citat dintr-un mesaj mai lung, de pe o ghena din zona: „dințatul Pogdan Bancu nenorocește dantura clientului de ciuda că alții umbla in gura nevestei.”

  • Ei si voi acuma ! , asa este in dulcele tirg al Iesilor , anunturi matrimoniale , dating site cu mesaje de intilnire la gunoiere !, hai sa va zic una adevarata intimplata prin anii’80 la noi in tirg prin Alexandru parca daca nu ma insel
    Un ingineras isi facuse si el amanta la serviciu , una care locuia tot pe linga blocul lui nu departe , omul incepuse sa minta nevasta ca tot pleaca in delegatie 2,3 zile dar de fapt mergea la gagicasa care avea si ea barbatul plecat in delegatie , si uite asa inginerasul a plecat frumos inbracat in delegatie cind ingindurat si concentrat la problemele sale a intrat seara tirziu pe intuneric in casa in pijamale si cu galeata de gunoi goala a amantei in mina . omul dusese repede gunoiul si a uitat unde trebuia sa se intoarca !, a fost de risul tirgului

  • Am gasit si raspunsul la intrebarea mea de mai sus. Cum plm sa gasesti mesaje in boston, vegasluy, etc, cand aia nu stiu sa scrie ???

  • Plm face glume rasuflate de moșnegi trecuți de prima tinerețe. După cum se exprimă, pare o imbecil(ă) făcut la o beție / poștă pe șantierele din jud. Pașcani ! Tristă ca o sticlă goală de bere.

  • @Anonim 11.16

    Ai dreptate. Doar ca asta face imitoatorul lui plm. Adica tu 🙂 Hai mars.

  • Viorele, gata nunta? Cat a mers masa? S-a terminat cam repede.

  • Satul de nesimțire

    Este opera unei schizofrene care în loc sa fie internata este lăsată în libertate cu pensie de boala a scris și în interiorul multor scări de bloc
    Politia ,primaria,familia nu fac nimic și ea estelasata sa pună în pericol liniștea si sanatatea cetățenilor
    Locatarii cu care sta în scara au facut nenumărate reclamații la politie ,însă aceștia nu au făcut nimic întrebați oamenii de la complex Cantemir di aflați cine este…..e usor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *